Kosinta

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan jaksossa vietetään ikimuistoista päivää, jossa arjen sankarit saavat hetken hengähtää ja nauttia toistensa seurasta.

Yllätys yhdessä pöydässä on uusi TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Juonia ja romantiikkaa

Savonlinnalainen Ulla haluaa yllättää miehensä Jarkon ja yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa he ovat punoneet juonen järjestääkseen Jarkolle unohtumattoman päivän. Yllätys onnistuu loistavasti ja lopuksi nähdään vielä tunteikas kosinta.

Ulla ja Jarkko tapasivat Savonlinnassa työn kautta ja yhdessä on oltu siitä saakka, 7 vuotta. Pariskunnan ensimmäinen lapsi syntyi erityislapsena ja perheen arjen pyörittäminen tarkoittaa pariskunnalle täysiä tunteja ja pitkiä sairaalakausia. Jarkko muistaa Ullaa pienillä huomionosoituksilla ja yllätyksillä välillä raskaankin arjen keskellä, mutta Ullasta tuntuu, että hän ei yllä samaan. Siksipä Ulla on päättänyt yllättää Jarkon oikein kunnolla.

Katso jakso

  • Jakso 2: Kosinta

    Savonlinnalainen Ulla haluaa yllättää miehensä Jarkon ja yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Italialainen menu

Tässä jaksossa menu vie Italian tunnelmiin. Panzanella  eli tomaatti- leipäsalaatti on runsas ja raikas. Uudenlainen kolmen juuston tryffelipasta on täydellinen rakkauden merkki. Ja voiko italialaista iltaa päättää muuten kuin tiramisuun, joka vie kielen mennessään?

TÄSSÄ JAKSOSSA HERKUTELLAAN NÄILLÄ RESEPTEILLÄ

LISÄÄ RESEPTEJÄ YHTEISIIN HETKIIN

Jos Italia ja tärkeimpien ihmisten kanssa jaettavien annosten idea toivat veden kielelle, kokeile myös näitä Valio Koekeittiön reseptejä.

Rakkautta rakkautta vaan!

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti, pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on uusi TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla.

Tutustu