Yllätys Espanjasta

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan kolmannessa jaksossa vietetään ystävyyden juhlaa, jossa yllätys Espanjasta onnistuu täydellisesti.

Yllätys yhdessä pöydässä on uusi TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkitä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Naurua ja tapaksia

Madridissa ystävystyneet pelitestaajat eivät näe niin usein kun haluaisivat, koska Sonja ja Sofia asuvat Suomessa, mutta Maaret on jäänyt Espanjaan. Huippukokki Teemu Laurellin avulla Maaret järjestää herkullisen yllätyksen, jossa porukka pääsee jälleen yhteiseen pöytään.

Sonja, Sofia ja Maaret tapasivat kesätöissä, jonne he kaikki päätyivät lehti-ilmoituksen kautta. Ilmoitus kuulosti hieman liian hyvältä ollakseen totta, mutta pian kolmikko löysi itsensä Madridista pelitestaajan roolista. Ystävykset viettivät töiden ohessa aikaa tutustuen uuteen kaupunkiin ja käyden erilaisissa espanjalaisissa ravintoloissa. Kun työpesti päättyi, Sonja ja Sofia muuttivat takaisin Suomeen, mutta Maaret jäi Espanjaan, eivätkä ystävät ole nähneet toisiaan pitkään aikaan.

Katso jakso

  • Jakso 3: Yllätys Espanjasta

    Madridissa ystävystyneet pelitestaajat eivät näe niin usein kun haluaisivat. Huippukokki Teemu Laurellin avulla Maaret järjestää herkullisen yllätyksen, jossa porukka pääsee jälleen yhteiseen pöytään.

Tapas-menu

Espanjalainen menu katetaan pöytään, kun ystävyys kaipaa juhlintaa. Tämä menu pitää sisällään raikkaita makuja: alkuun grillattuja kasviksia hunajalla ja sitruunalla, yrtti-lime dipin kanssa tarjoiltuna. Pääruoaksi nautitaan raikasta vihreää gazpachoa, joka kruunataan marinoiduilla ravuilla.

Pöytään katetaan lisäksi tapas-tyyliin pientä herkuteltavaa. Paprikaromescotahna antaa makua paahdetun leivän päällä. Lisää leivän päälle ilmakuivattua kinkkua, ja makumatka Espanjaan voi alkaa.

Jälkiruoaksi on tarjolla pisara kotimaata, eli herkullinen ja helppo lakka-valkosuklaarahka.

Tässä jaksossa kokataan näillä resepteillä

Teemu Laurellin ohje sangrialle

Espanjalaiseen illanviettoon kuuluu ehdottomasti sangria. Juoma sopii hyvin illanistujaisiin ja tapasten ja monien muiden ruokien kanssa.

Ainekset:

Valmista näin:

  • Lisää jääpaloja kannuun. Kaada päälle Hedelmätarha mehua ja punaviiniä.
  • Lisää mukaan veriappelsiinin, appelsiinin ja limen lohkoja.
  • Kaada lopuksi joukkoon inkivääriolutta.

LISÄÄ RESEPTEJÄ YHTEISIIN HETKIIN

Valio.fi:stä löytyy oikea resepti joka hetkeen. Kokeile vaikka näitä!

Kaikki reseptit
¡Viva España!

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti, pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on uusi TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla.

Tutustu