Team L.E.I.J.A.

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan jaksossa 4 iloitaan yhteisestä ajasta kaveriporukan kesken, mikä ei ole enää itsestäänselvyys.

Yllätys yhdessä pöydässä on uusi TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Texmex-meininkiä ja musaa

Forssalainen ystäväporukka, Team L.E.I.J.A. (Lauri, Eero, Iida, Joni, Anniina), kokee elämänsä yllätyksen, kun huippukokki Teemu Laurell hakee heidät päiväksi kokkailemaan ja illan kruunaa yllätysvieras, Hovimuusikko Ilkka.

Team Leija koostuu Forssa-Rauma -akselilla liikkuvista ystävyksistä, jotka tykkäävät istuskella ABC:llä kahvilla, ajella Tampereelle, käydä viihteellä ja kuunnella Arttu Wiskaria. Ystäväporukkaan kuuluu Jonin ja Eeron lisäksi Anniina ja Iida sekä  yhteinen ystävä Lauri. Porukka ei kuitenkaan ole enää ihan yhtä tiivis kuin ennen: kaverit ovat muuttaneet ja aikuistuminen aiheuttaa kireitä aikatauluja. Silti rakkaimpia hetkiä ovat yhteiset sunnuntaikahvit Forssan ABC:llä.

Katso jakso

  • Jakso 4: Team L.E.I.J.A.

    Lauri, Eero, Iida, Joni, Anniina kokevat elämänsä yllätyksen, kun huippukokki Teemu Laurell hakee heidät päiväksi kokkailemaan.

Premium texmex-menu

Tämä menu on astetta parempaa texmex-ruokaa. Jos haluat tavallista herkullisempaa ja raikkaampaa texmexiä, kokeile näitä reseptejä.

Pääruoaksi tarjoillaan tortilloja chimichurri-kanalla tai tex mex-Mifulla täytettynä. Tortillan väliin sujahtaa lisäksi raikasta ananas-salsaa ja guagamolea sekä korianteri-limejogurttia. Pöytään valmistetaan myös nacho platterin premium-versio, jonka kruunaa täyteläinen juustokastike. Jälkkäriksi maistuvat churrot suklaadipin kera.

Tässä jaksossa kokataan näillä resepteillä

LISÄÄ RESEPTEJÄ YHTEISIIN HETKIIN

Jos texmex-vibat viettelevät, kokeile myös näitä Valio Koekeittiön reseptejä!

Go Team L.E.I.J.A.!

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti, pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on uusi TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruuanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla.

Tutustu