Uusia alkuja

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan jaksossa 6 kiitetään tosiystävää tuesta ja skoolataan yhteisille vauhdikkaille muistoille ja tuleville tapahtumille.

Yllätys yhdessä pöydässä on uusi TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Uusille poluille

Turkulaiset ystävykset Roosa ja Vilma ovat kokeneet yhdessä paljon ja Roosa haluaa järjestää Vilmalle yllätyksen kiitokseksi saamastaan tuesta. Huippukokki Teemu Laurellin avulla ystävyksille järjestyykin ikimuistoinen päivä.

Roosa ja Vilma ovat tutustuneet Turussa ammattikoulussa ja heistä tuli heti parhaat ystävykset. Matkan varrella on ehtinyt syntyä yksi lapsi ja maisemat ovat muuttuneet, mutta ystävyys on säilynyt elämän johtotähtenä.

Varsinkin viime talvena, kun Roosa erosi, Vilma oli tukena 24/7. Hän kuunteli, itki ja nauroi Roosan mukana ja tänä keväänä Roosalla oli mahdollisuus tarjota oma olkapäänsä, kun myös Vilman suhde päätyi eroon. Järjestämällä yllätyksen Vilmalle Roosa haluaa kiittää häntä tuesta ja juhlia uutta alkua. Ja tietysti ystävyyttä.

Katso jakso

  • Jakso 6: Uusia alkuja

    Turkulaiset ystävykset Roosa ja Vilma ovat kokeneet yhdessä paljon ja Roosa haluaa järjestää Vilmalle yllätyksen kiitokseksi saamastaan tuesta.

Etkojen menu

Tämä on uudenlainen menu etkojen safkaa meneville ystäväporukoille tico tico -iltoihin! Etkopöydässä on tarjolla Valion pitkään kypsytettyjä herkuttelujuustoja, jotka tarjotaan laku-aprikoosihillokeen kanssa. Mausteinen marinadi antaa potkua Green Chicken- ja Green Mifu -naposteluille. Porkkanahummus toimii hienosti leivän päällä tai dippinä. Etkoilun kruunaa hunajaisen makea pirtelö.

Tässä jaksossa kokataan näillä resepteillä

Lisää herkullisia etkoreseptejä

Ruoka tuo ystävät yhteen. Valio.fi:stä löytyy oikea resepti joka hetkeen. Kokeile vaikka näitä!

Kaikki reseptit
Uutta kohti!

On aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla.

Tutustu