Missit #nofilter

Yllätys yhdessä pöydässä TV-sarjan jaksossa 5 yllätetään suoraan uima-altaalla ystäväporukka, jonka tarina on alkanut missikisoissa.

Yllätys yhdessä pöydässä on uusi TV-sarja, jossa kokkaillaan, yllätetään, yllätytään ja jaetaan yhteisiä tärkeitä hetkiä yhdessä huippukokki Teemu Laurellin kanssa.

Raikasta ruokaa ja puhetta ruuasta

Tässä jaksossa missikiertueella ystävystyneet Elina ja Katariina yllättävät porukan kuopuksen, Neean. Huippukokki Teemu Laurell järjestää naisille ihanan päivän, jonka aikana käsitellään myös vaikeita asioita. Yllätysvieraaksi saapuu missimamma Sunneva Kantola.

Elina, Katariina ja Neea tutustuivat toisiinsa missikiertueella vuonna 2013. Tiivis hitsautuminen yhteen tapahtui kiertueen loputtomilla huoltoasemilla, hotellihuoneissa ja pitkien päivien päätteeksi. Yhteyttä on pidetty satunnaisesti myös kisojen jälkeen ja nyt olisi aika jälleen istua alas  yhdessä hyvän ruoan merkeissä.

Ulkonäkökeskeisen uran rinnalla kulkee aina ruoka ja suhde siihen voi helposti olla kivikkoinen. Nyt kolmikon elämä on kuitenkin raiteillaan ja Katariina ja Elina haluavat yllättää porukan pippurisen kuopuksen Neean. Nyt on aika juhlia ja syödä yhdessä!

Katso jakso

  • Jakso 5: Missit #nofilter

    Missikiertueella ystävystyneet Elina ja Katariina yllättävät porukan kuopuksen, Neean. Huippukokki Teemu Laurell järjestää naisille ihanan päivän.

Instagrammable menu

Tässä jaksossa kokkaillaan yhdessä raikasta, herkullista ja hyvännäköistä ruokaa!

Alkuun nostetaan maljat Tuttifrutti mocktaililla, johon inkivääri tuo piristävän lisämausteen.  Alkupalaksi valmistetaan avokadoleivät. Pääruokana herkutellaan suussasulavalla veriappelsiinirisottolla ja salaattijuustosta viimeisen silauksen saavalla vesimeloni-kurkkusalaatilla. Nälkä tuli jo lukiessa, vai mitä?

Jälkiruoaksi nautiskellaan mandriinikakkua, jonka kanssa tarjoillaan lemon curdin makuista jäätelöä ja makuelämyksen huipentavaa tuorejuustoa.

Tässä jaksossa kokataan näillä resepteillä

LISÄÄ RESEPTEJÄ YHTEISIIN HETKIIN

Tiesitkö, että valio.fi-sivusto on pullollaan herkullisia reseptejä? Voit kokeilla kotikeittiössä myös näitä maistuvia reseptejä!

Hyvältä näyttää!

Kun yhä useampi meistä syö yksin ja nopeasti, pitäen ruokaa pelkkänä polttoaineena, on aika palauttaa yhdessä kokkailu sen ansaitsemalle jalustalle. Yllätys Yhdessä Pöydässä on uusi TV-sarja, jossa huippukokki Teemu Laurell yllättää ystäväporukoita ja luotsaa heitä yhdessä syömisen ja ruoanlaiton iloihin, maustaen kokemusta vielä yllätysvierailla.

Tutustu