Kesätöissä tuotannossa, Riihimäen nestepakkaamo

Heli on bio- ja kemiantekniikan insinööriopiskelija ja hän kertoo kesätyökokemuksestaan Riihimäen Valion nestepakkaamossa, maidonpakkauspuolella.

Olen Heli ja kesätöissä Riihimäen Valion nestepakkaamossa, maidonpakkauspuolella. Kesätyö on ollut monipuolista, hoidan maidonpakkauskonetta ja pakkaamisen jälkipäätä ja tarkkailen lisäksi pakkausratoja ja erilaisia pakkaamiseen liittyviä linjastoja, joilla kulkee mm. rullakoita. Työhöni kuuluu myös koneiden ja ympäristön säännöllinen pesu. Olennainen osa työtä on maidon ja kerman aistinvarainen arviointi ja muu laaduntarkkailu.

Opiskelen Metropolia Ammattikorkeakoulussa bio- ja kemiantekniikan insinööriksi, pääaineena bio- ja elintarviketekniikka ja toiveenani oli päästä kesäksi töihin ns. omalle alalle. Olen kuullut Valiosta työantajana hyvää palautetta, joten Valio oli kesätyöpaikkana toiveideni kärkipäässä. Positiivista on ollut hyvä perehdytys ja työn monipuolisuus, myös työkaverit ovat ottaneet uuden työntekijän hyvin vastaan.

Kesätöihin Valiolle?

Valio tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia kesätyöntekijöille.

Lue lisää ja hae »

Tuotannon kesätöissä Lapinlahdella ja Seinäjoella
Helena Karhujoki
Kesätöissä tuotannossa, Seinäjoen valvomo
Kasvamassa huippubrändien parissa
Helena Karhujoki
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›