Pääsin osallistumaan monipuolisesti HR:n toimintaan aidosti tiimin jäsenenä

Henrietta opiskelee Skotlannissa psykologiaa ja liikkeenjohtoa. Hän oli kesän 2017 kesätöissä Valion pääkonttorilla henkilöstötoiminnoissa. Henriettan ajatuksia kesätöistä:

”Pääsin tekemään muun muassa henkilöstötoimintoihin liittyviä käännöstöitä, niitä samalla kommentoiden ja kehittäen, osallistumaan erilaisiin kokouksiin, kokeilemaan rekrytoinnissa ja henkilöstön kehittämisessä käytettäviä persoonallisuus- ja työtapatestejä, sekä työskentelemään myös palkanlaskennan ja lakiasioiden parissa. Sain todella hyvän kokonaiskuvan Valion toiminnasta ja pääsin osallistumaan monipuolisesti HR:n toimintaan aidosti tiimin jäsenenä”, Henrietta kuvailee.

Kesätyön kansainvälisyys yllätti positiivisesti, käytin englantia päivittäin työssäni. Henrietta toteaakin, ettei kansainvälinen työura välttämättä aina tarkoita ulkomaille suuntaamista. Parasta kansainvälisyyden lisäksi Valiolla on ollut välittävä ilmapiiri ja hyvä työyhteisö.

”Valiolla on välittävä ilmapiiri: ollaan aidosti työkavereita ja vaihdetaan kuulumiset myös työn ulkopuolelta. Työkavereita arvostetaan ja autetaan. Minut on otettu todella hyvin mukaan työyhteisöön ja mielipiteitäni kysytään ja kuunnellaan.”