Parasta oli päästä soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä

Roni ja Ina ovat työskennelleet kesän 2017 Valion taloushallinnossa. Kumpikin mainitsee kesätyön parhaiksi puoliksi mukavan ilmapiirin ja sen, että on saanut mieluisia työtehtäviä ja vastuuta.

Roni opiskelee Oulun kauppakorkeakoulussa kolmatta vuotta. Hän on aiemmin ollut kesätöissä Valion varastolla. Viime kesänä Roni työskenteli kirjanpito ja verotus -osastolla. ”Työskentelin pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta toisaalta apua ja neuvoja oli helppo kysyä hyvän ja rennon ilmapiirin ansiosta”, Roni pohtii. Roni sai vastuulleen myös oman projektin kiinteistöinvestointeihin liittyen. Roni toteaakin, että luottamus on yksi kesätyön parhaita puolia.

Inan kesä puolestaan kului luotonvalvonnassa. Hän opiskelee neljättä vuotta Lappeenrannan kauppakorkeakoulussa. Ina toimi kansainvälisten asiakkaiden luotonvalvojana ja mainitseekin käyttäneensä työssään niin englantia, saksaa kuin ruotsiakin. ”Parasta on ollut se, että olen päässyt soveltamaan koulussa opittuja asioita käytännössä”, Ina summaa.

Ronille ja Inalle esiteltiin myös muiden osastojen toimintaa. ”Muilta osastoilta tultiin esittelemään erilaisia työtehtäviä ja käytössä olevia ohjelmistoja. On ollut hienoa nähdä, mitä muita hommia on tarjolla ja miten iso organisaatio toimii”, Roni ja Ina kiittelevät. Molemmille on kesätöissä jäänyt tunne, etteivät ole vain kesätyöntekijöitä, vaan aidosti tiimin jäseniä.

Kesätöihin Valiolle?

Valio tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia kesätyöntekijöille.

Lue lisää ja hae »