Työelämä tutuksi jo opintojen aikana

Tay Huynh työskentelee tuotepakkaajana Valiolla Helsingin mehutehtaalla. Tie osaksi #Valiojengi:ä löytyi opintojen kautta.

Stadin ammattiaikuisopistossa prosessinhoitajaksi opiskellut Tay tutustui opintojen osana eri yrityksiin. Myös koululla kävi vierailijoita esittelemässä eri toimialoja. Yksi heistä oli valiolainen tuotantopäällikkö. Tay tunsi toki Valion entuudestaan - mieleen tulivat suomalainen maito sekä hyvät ja laadukkaat tuotteet. Kun sopiva harjoittelupaikka oli auki, haki hän Valiolle töihin. Harjoittelu Helsingin Pitäjänmäen Mehutehtaalla tuotepakkaajana oli osa opintoja. Käytännön kautta oppiminen täydensi erinomaisesti koulussa jo opittua.

Elintarvikeala oli minulle uutta. Muut työntekijät ja esimiehet ottivat vastaan hyvin. He jeesasivat ja auttoivat, kaikki hyvin positiivisesti, Tay kertoo.Työelämä tutuksi jo opintojen aikana

Asiat ovat loksahtaneet hyvin paikoilleen. Harjoittelun ja koulusta valmistumisen jälkeen Tay jatkoi Valiolla. Nykyään hän työskentelee tuotepakkaajana. Uuden oppiminen on jatkunut mm. erilaisten sisäisten koulutusten kautta.

– On tosi kiva olla töissä ja osa #Valiojengi:ä. Suosittelen lämpimästi Valiota, jos olet kiinnostunut elintarvikealasta, hän toteaa. Nyt hän työskentelee monen suosikkituotteen parissa. Suosikkini Valion tuotteista ovat mm. Profeelin proteeinivanukkaat ja mansikkabanaanikeitto.

Kesätöihin Valiolle?

Valio tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia kesätyöntekijöille.

Lue lisää ja hae »