Valion kansainvälisyys näkyy myös liiketoimintapäällikön työssä

Virve Valonen on Valion Liiketoimintapäällikkö, joka työskenteli Välipalat-tiimissä Helsingin Pitäjänmäellä. Hän vastasi kansainvälisestä herkuttelukonseptista sekä Eila® jogurtti- ja välipalatuotteista.

Virve tuli Valiolle 2016 kesäkuun alussa, ja hänestä tuntuu, että aika rientää täällä nopeasti. Helposti innostuva, sosiaalinen ja haasteita pelkäämätön Virve on koulutukseltaan tuotantotalouden DI ja tehnyt konseptikehitystä kohta kymmenen vuotta.

Työn tulos näkyy ihmisten arjessa ja tuotteiden menestyksessä, joten koen, että työskentely on innostavaa ja merkityksellistä.

Työtehtäviin kuuluu liiketoiminnan ja kilpailukykyisen tuotevalikoiman kehittäminen kansainvälisesti. Työ on uusien markkinoiden tutkimista, tuotteiden ideoimista, konseptointia ja kehittämistä yhdessä T&K:n kanssa. Työ sopii Virvelle oikein hyvin, sillä hän pitää matkustamisesta ja luovasta ajatustyöstä.

Sharing is caring

Rento ja mukava työilmapiiri tuo iloa töihin joka päivä. Työkavereilta voi aina pyytää, ja heille voi antaa apua. Hyvät työkaverit ja mielenkiintoiset tehtävät ovatkin yksi työn parhaita puolia, joista Virve ammentaa energiaa. Lisäksi hän nauttii haastavista työtehtävistä ja yhdessä innostumisesta. Loistava tiimi ja onnistumiset saavat aikaan hyvän mielen. Vasta taloon tulleena, Virvestä on antoisaa oppia joka päivä uusia asioita.