Vuoden 2022 kesätyöntekijöiden tarinoita

Valio on työllistänyt tänäkin kesänä noin 300 kesätyöntekijää Suomen eri paikkakunnilla niin tuotantolaitoksillamme kuin Helsingin Pitäjänmäen pääkonttoritoiminnoissakin. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Käy lukemassa, mitä kesätyöntekijämme Anna, Eerika, Nino, Oskari, Teemu, Vili ja Yaaqub kertovat kokemuksistaan kesätöistä Valiolla.

Vastuullisuustiimin kesätyöntekijä Nino Grönlund: ”vastuullisuustiimissä on tärkeää olla perillä siitä, mitä maailmassa tapahtuu”.

Lue Ninon tarina

Päävaraston logistiikan kesätyöntekijät Oskari ja Eerika varmistavat, että tuotteen matka jatkuu turvallisesti kohti jakeluvarastoja, kauppoja ja kouluja.

Lue Eerikan ja Oskarin tarina

Hankintojen ja pakkauskehityksen tiimin kesätyöntekijä Teemu Lindholm: ”Valiolla työskentelevät ammattilaiset puskevat hommia eteenpäin yhteisen hyvän eteen”.

Lue Teemun tarina

Kesätyöt Valio Aimo® tukkukaupassa: Yaaqub pitää tutuista asiakkaista, iloisista työkavereista ja hyvistä esihenkilöistä.

Lue Yaaqubin tarina

People -toiminnon kesätyöntekijä Anna Veijalainen: ” uskon, että haluaisin tulevaisuudessakin tehdä töitä HR:n parissa”.

Lue Annan tarina

Talouden kesätyöntekijä Vili Pohjola: ”olen oppinut täsmällisyyttä ja paineen alla toimimista”.

Lue Vilin tarina