Food Service -sivusto palvelee ammattikeittiöitä

Valion Ammattilaispalvelun Food Service -sivusto tarjoaa ammattikeittiöille tietoa kampanjoista ja Valion tuotteista sekä Valion herkullisia ruokareseptejä.

Food Service -sivuston suosituimpia sisältöjä ovat Valio ruokaohjeet ja tuotetiedot. Sivustolta löytää myös ammattikeittiöille suunnatun Ruokavuosi-lehden. Rekisteröitymällä sivustolle saa muun muassa uutiskirjeen ja käyttöönsä enemmän tietoa, toiminnallisuuksia ja sisältöä.

Ota kesä mukaan!

Kesän Food Service -kampanja ”Ota kesä mukaan!” esittelee ammattikeittiöille tarkoitettuja Valion valmiita, mukaan otettavia tuotepaketteja. Valikoimassa on esimerkiksi Aamiais- ja välipalapaketti, Aktiiviliikkujan paketti ja Leivonnaispaketti. Paketit sisältävät Valio maidon, mehun, juotavan jogurtin tai Valio Play® maitokaakaojuoman ja erilaisen yhdistelmän Valio täytettyjä leipiä ja leivonnaisia.

Ruokavuosi-lehti myös verkossa

Ammattikeittiöille suunnattu Valion Ruokavuosi-lehti on nyt myös internetissä. Kesäkuun 2011 puolivälissä Ammattilaispalvelun Food Service -sivustolla toisen kerran ilmestynyt Ruokavuosi-lehti esittelee numerossa 3/2011 kauden parhaita makuja. Numerossa on Valion herkullisia reseptejä syksyn ja talven juhliin. Lehdessä on lähes 30 reseptiä, joilla saat ajankohtaisia makuja ja vaihtelua lounaslistalle.

Hyvä tietää

Food Servicen Hyvä tietää –sivulla on yleistietoa monesta ammattilaisia kiinnostavasta asiasta, kuten esimerkiksi laktoosittomasta ruokavaliosta, sydänterveydestä, juustoista ja koulumaidosta. Pääsivun kampanjan lisäksi eri teemoihin liittyviä kampanjoita voi käydä katsomassa Hyvä tietää –sivun Parasta juuri nyt –osiossa.

Hakutoiminnoilla tietoa nopeasti

Tuotehausta voi tarkistaa tarvitsemansa tuotetiedot helposti ja nopeasti. Haku näyttää myös ammattikeittiöille tarkoitettujen suurten pakkausten tiedot, joita ei näy kuluttajille suunnatuilla valio.fi-sivuilla. Ruokaohjeet ovat tuotetietojen ohella Ammattilaispalvelun suosituin sisältö. Ruokaohjehaulla löydät monipuolisen valikoiman Valio Koekeittiön ammattikeittiöille tekemiä ruokaohjeita.

Tule tutustumaan osoitteeseen:

www.valio.fi/ammattilaiset/foodservice »

Lisätietoja:

Myyntisuunnittelija Terhi Kilponen, terhi.kilponen@valio.fi.

Valion Ammattilaispalvelun muut osiot ovat Ravitsemus ja Terveys sekä Teollisuus.

www.valio.fi/ammattilaiset/ravitsemus »

www.valio.fi/ammattilaiset/teollisuus »


Energiatarpeesi