Huuda huippudesignia suomalaisen lastensuojelutyön hyväksi

Valion designhuutokauppa on nyt käynnissä! Valion designmaitotölkkien kahdeksan suomalaista huippumuotoilijaa ovat luovuttaneet huutokauppaan varta vasten tekemänsä uniikkityöt, joista saatava tuotto ohjataan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylä ry:n toimintaan Suomessa. Sunnuntaina 22.1. avautunut huutokauppa jatkuu sunnuntaihin 29.1. klo 19.00 asti.

Tee hyvää huutamalla omaksesi keräilyharvinaisuus

Kalustemuotoilija ja sisustusarkkitehti Eero Aarnio, kuvittaja Tuomas Erikoinen,
kuvittaja Klaus Haapaniemi, muotoilija ja sisustusarkkitehti Kristiina Lassus, arkkitehti Jenni Reuter, vaatesuunnittelija ja elokuvantekijä Paola Suhonen, keraamikko ja muotoilija Oiva Toikka ja vaatesuunnittelija Tiia Vanhatapio ovat loihtineet huutokauppaa varten akvarellitaidetta, grafiikkateoksia, lasitaidetta, suomalaista muotia sekä valokuvaa. Huutokaupattavana on jopa Angry Birds -kuvittaja Tuomas Erikoisen suunnitteleman maitotölkin alkuperäinen aihio, johon hän on luonnostellut tölkin designia sen suunnitteluvaiheessa.

Tutustu kaikkiin teoksiin ja huuda itsellesi uniikkityö osoitteessa www.valio.fi/maito/. Huutokauppa päättyy sunnuntaina 29.1.2012 klo 19.00.

Designhuutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä SOS-Lapsikylä ry:n Tampereella kesällä 2012 toimintansa aloittavien korttelikotien toimintaan. Tänä vuonna 50 vuotta Suomessa toiminut SOS-Lapsikylä ry tarjoaa monipuolisia perhehoidon palveluita sekä sijaiskoteja ja -perheitä suomalaisille lapsille ja nuorille.


Designmaidot kaupoissa vielä kevään ajan

Kahdeksan suomalaista muotoilijaa loi näkemyksensä maidosta Valion perus- ja luomumaitotölkkeihin. Työt ovat kunnianosoitus suomalaisilla perhetiloilla tuotetulle suomalaiselle maidolle. Ainutlaatuiset designtyöt ilahduttavat suomalaisia kevääseen 2012 asti kestävässä valtakunnallisessa kampanjassa.


Energiatarpeesi