Ilkka Nivari Finlandia Cheesen toimitusjohtajaksi

 Valion Yhdysvalloissa toimivan tytäryhtiön, Finlandia Cheesen hallituksen puheenjohtaja ekonomi Ilkka Nivari on nimitetty myös Finlandia Cheesen toimitusjohtajaksi 15.10.2012 alkaen.

Nykyinen toimitusjohtaja Christopher Franco jatkaa yhtiön palveluksessa siirtymävaiheen ajan ja jää pois Finlandia Cheesen palveluksesta vuodenvaihteessa.

Christopher Franco on 20 vuoden aikana luonut yhdessä Finlandia Cheesen henkilöstön kanssa hyvän perustan Finlandia Cheesen juustoliiketoiminnalle. Tavoitteena on vahvistaa Finlandia Cheese brändin asemaa ja kannattavuutta  Deli-juustomarkkinassa. Tavoitteena on myös kasvattaa liiketoimintaa pohjautuen paikalliseen valmistukseen.

Finlandia Cheese Inc. on Valion täysin omistama tytäryhtiö, joka myy ja markkinoi pääasiassa Suomesta tuotuja Valion juustoja Finlandia-tavaramerkillä Yhdysvaltojen itä- ja länsirannikolla. Valio on toiminut Yhdysvaltojen markkinoilla jo vuodesta 1958 lähtien. Finlandia Cheesen liikevaihto oli 60 miljoonaa euroa vuonna 2011 ja yhtiössä työskentelee 26 henkilöä.


Energiatarpeesi