Kotiruoka LIVE esitteli valioreseptit.fi-palvelua

Helsingin Rautatientorilla viikolla 19 järjestetty Valio Kotiruoka LIVE -tapahtuma keräsi paljon katsojia, herätti kuluttajien kiinnostusta ja teki tunnetuksi uutta valioreseptit.fi-palvelua.

Valioreseptit.fi-sivustolla oli Valio Kotiruoka LIVE -tapahtuman aikana koko ajan yli kaksinkertainen määrä kävijöitä aiempaan verrattuna. Yhteensä tapahtumaa katsottiin internetissä lähes 3 miljoonaa kertaa koko viikon aikana. Tapahtumassa tehtiin tunnetuksi valioreseptit.fi-palvelua tuomalla se näkyvästi ruoanlaiton yhteyteen. Mielenkiintoiset vieraat kokkasivat kotiruokaa toimivaa reseptipalvelua hyödyntäen, kertoo tapahtumasta vastaava markkinointipäällikkö Mira Kuhanen Valiolta. Valioreseptit.fi-palvelun lanseeraustyö jatkuu edelleen. Tavoitteena on nelinkertaistaa nykyiset kävijämäärät, kaksinkertaistaa palveluun kirjautuneiden määrä sekä palvelussa vietetyn aika vuoden loppuun mennessä.

Kotiruoan arvot kiinnostavat

Erityisen suuret kiitokset Kuhanen esittää Valion keittiömestari Jani Lamminperälle, joka toimi tapahtuman isäntänä. Lamminperän uskomaton kyky johtaa keskustelua ja ruoanlaittoa sekä energia tehdä lähetystä pitkiä päiviä oli tapahtumalle korvaamatonta. Lamminperä kertoo, että tunnelma oli mukavan rento ja välitön. Iso, mutta helposti lähestyttävä tapahtuma toi Valiolle näkyvyyttä ja positiivista julkisuutta. Kotiruoka ja siihen liittyvät arvot, kuten terveellisyys, yhdessä tekeminen ja kotimaiset raaka-aineet kiinnostivat ihmisiä, Lamminperä pohtii. Viikon aikana lähetyksessä nähtiin paljon vieraita, jotka toivat esiin erilaisia näkökulmia kotiruokaan.

Katso reseptit ja tapahtuman materiaali internetistä

Kaikkien tapahtumassa valmistettujen ruokien reseptit löytyvät osoitteesta www.valioreseptit.fi. Sivustolla on myös runsaasti videomateriaalia ja valokuvia tapahtumasta. Tapahtuman videomateriaalia ja valokuvia aiotaan hyödyntää muun muassa linkittämällä niitä resepteihin, tuotteisiin ja artikkeleihin.

Tapahtumassa kokattiin Helsingin Rautatientorilla viisi päivää kellon ympäri. Lähetyksessä vieraili useita julkisuuden henkilöitä kuten Hanna Pakarinen, Master Chef -voittaja Joonas Hämäläinen, Jaakko Kolmonen ja Kiira Korpi, sekä ruoka-alan toimijoita ja vaikuttajia kuten maitolähettiläs Anne Pohju, MTK:n ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi sekä Valion Koekeittiö. Eri päivinä tapahtumassa Jani Lamminperän kanssa vieraita isännöivät kuuluisat keittiömestarit Sasu Laukkonen, Tomi Björck, Jyrki Sukula, Sami Garam ja Helena Puolakka.

Valio Youtubessa»

 


Energiatarpeesi