Maidon matkasta esittely nettisivuilla

Valiolaisen maidon matkasta tilalta kuluttajalle on valmistunut suomenkielinen esittely Valion nettisivuille.

Tuotantoeläinten hyvinvointi ja tuotteiden jäljitettävyys kiinnostavat monia kuluttajia, ja verkkoratkaisu tarjoaa sekä niistä että monesta muusta Valion tuotantoketjuun liittyvästä asiasta tietoa visuaalisessa muodossa.

Valion perusmaitotölkeistä tuttu kuvittaja Sami Saramäki  on kuvittanut esittelyn tietoiskut, joissa kerrotaan ydinkohdat valiolaisen maidon matkasta tilalta kuluttajalle.  Verkkoratkaisussa pääsee syventymään aiheisiin sivustoon linkitettyjen artikkelien kautta.

Esittelyn tavoitteena on tukea kuluttajien näkemystä Valiosta vastuullisena ja läpinäkyvänä yrityksenä.

Myöhemmin keväällä julkaistaan Valion uudet yrityssivut suomeksi ja englanniksi, jotka entisestään lisäävät vuorovaikutteisuutta ja läpinäkyvyyttä Valion ja kuluttajien sekä median välille. Jatkossa suomenkielisiltä yrityssivuilta voi esittelystä ladata pdf-muotoisen esitteen.

Tiesitkö, että Valion maitoketju työllistää Suomessa lähes 30 000 ihmistä?  Tutustu maidon matkaa ja lue lisää, kuinka teemme parhaamme, että myös tulevina vuosina ja vuosikymmeninä saamme juoda Suomessa tuotettua, EU:n puhtainta maitoa sekä syödä siitä valmistettuja maitotuotteita. 

Lähde maidon matkalle osoitteessa www.valio.fi/maidonmatka.


Energiatarpeesi