Kuukauden puheenvuoro

Valiolaisten sekä Valion sidosryhmien näkemyksiä ajankohtaisista aiheista

Valio uudisti sponsorointiperiaatteet

Merkittävänä kotimarkkinayrityksenä Valion puoleen käännytään usein, kun kaivataan tukea johonkin valtakunnalliseen tai alueelliseen tapahtumaan tai hankkeeseen. Näitä sponsorointipyyntöjä varten Valiossa on määritetty toimintaperiaatteet, sillä kaikkeen emme voi osallistua, vaikka tuntisimmekin sympatiaa hakijaa ja pyynnön tarkoitusta kohtaan. Olemme keskittäneet sponsorointimme Valio Plus Akatemia™ ohjelman alle.

Sponsorointikohteiden ja yhteistyökumppaneiden ja on sovittava Valion arvoon Teemme parasta. Valio painottaa lasten ja nuorten hyvinvointia valitessaan yhteistyökumppaneitaan. Tätä varten olemme perustaneet Valio Plus Akatemian, jonka tarkoituksena on tukea lasten ja nuorten hyvinvointia jakamalla stipendejä ja edistämällä terveellisiä elämäntapoja. Tuemme joukkueita, koululaisia ja urheilijoita ympäri Suomen. Vuonna 2013 Akatemian kummeina toimivat Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne.

Jos olet alle 18-vuotias ja harrastat tai olet muuten innostunut liikunnasta, voit hakea stipendiä Akatemiasta. Hakemus tulee jättää Valio Plus Akatemia™ nettisivuille elokuun 2013 loppuun mennessä, jonka jälkeen hakemukset käsitellään. Tulokset julkistetaan lokakuussa 2013. Tutustu Valio Plus Akatemiaan.
 

Energiatarpeesi