Farmari-maatalousnäyttelyssä näkyy Valion rakkaus suomalaiseen maitoon

Valio on Seinäjoella 3.-6. heinäkuuta järjestettävän Farmari-maatalousnäyttelyn pääyhteistyökumppani. Valion osastolla näkyy ja kuuluu rakkaus suomalaiseen maitoon.

Etelä-Pohjanmaa on tärkeä maidontuotantoalue ja Valion Seinäjoen tehdas merkittävä työllistäjä alueella. Valio kertoo messuilla laadukkaista tuotteistaan ja työstään omistajiensa, eli suomalaisten maidontuottajien, elinkeinon edistämiseksi.

Tapaa Kiira Korpi 4.7.

Valion osasto tarjoaa tekemistä ja näkemistä messukävijöille vauvasta vaariin. Osastolla voi tavata esimerkiksi taitoluistelija Kiira Korven, joka jakaa nimikirjoituksia torstaina 4. heinäkuuta klo 10–12 ja 13–15. Kiira Korpi tekee yhteistyötä Valion kanssa jo seitsemättä vuotta. Hän on muun muassa yksi lasten ja nuorten hyvinvointia tukevan Valio Plus Akatemia™ ohjelman kummeista.

– Maidon ja hyvän ruuan ystävillä on mahdollisuus tutustua messuilla uuteen Valio Plus™ kevytmaitoon sekä PROfeel® proteiinivälipaloihin. Messuilla juhlitaan myös 80-vuotissynttäreitään viettävää Valio Koskenlaskija® juustoa. Uudistuneita Valio Grandi® mehuja saa maistettavaksi Grandi® kaivosta. Perheen pienimmät voivat viettää leikkihetken Valio Onni® kodissa, traktoriradalla tai onnenpyörän parissa, projektipäällikkö Anne-Brigitte Aminoff Valiolta kertoo.

Maitoon ja vastuulliseen maidontuotantoon liittyviin kysymyksiin Valion osastolla vastaavat maitolähettiläs Kati Riekkinen ja Valion alkutuotannon asiantuntijat.

Maitojuhlassa palkitaan maidontuottajia

Farmarin yhteydessä vietetään Maitojuhlaa 4. heinäkuuta. Juhlassa luovutetaan Valio Maitotila -opasteet uusille tiloille, jotka täyttävät opasteen edellyttämät vaatimukset laadun, eläinten hyvinvoinnin ja ympäristön näkökulmasta. Juhlassa puhuu Valion toimitusjohtaja Pekka Laaksonen.

Vierailulle maatilalle

Farmarin aikaan on mahdollisuus kurkistaa nykyaikaisten maitotilojen elämään, kun kolme eteläpohjalaista maitotilaa avaa ovensa kiinnostuneille kävijöille. Tarkasta ajat ja paikat Farmarin nettisivuilta >>

Farmarin järjestää tänä vuonna 150-vuotisjuhliaan viettävä Etelä-Pohjanmaan ProAgria. Näyttely järjestetään joka toinen vuosi. Messuilla vierailee noin 100 000 ihmistä.

Lisätietoja Farmarista on osoitteessa www.farmari.net.


Energiatarpeesi