7/3/2015

Farmari-messuilla vähempisokeriset välipalat keräsivät kehuja

Valion Farmari-osaston maistatuspisteillä oli jatkuva jono kahden ensimmäisen messupäivän aikana. Maistettavana oli useita vähempisokerisia välipaloja, joita messukävijät kehuivat ja kiittelivät. Valion tavoite välipalatuotteiden sokeripitoisuuden vähentämisestä on niin ikään otettu positiivisesti vastaan.

– Sokeri on ollut yksi isoimmista puheenaiheista osastollamme, ja kuluttajat tuntuvat todella arvostavan sitä, että tuomme vähempisokerisia vaihtoehtoja tarjolle, uutta Valiojogurtti® Rahkaista maistattanut ravitsemusasiantuntija Marika Laaksonen kertoo.

Valion Farmari-osastolla oli maistettavana useita vähempisokerisia tuotteita: sokeroimatonta Valio PROfeel® rahkaa, uutta Valiojogurtti® Rahkaista, pehmeän pirskahtelevaa Valio Kefir juotavaa välipalaa ja raikasta Valio Hörppy™ mehujuomaa.

Valio Kefir maistuu myös lapsille

Valio Kefir pisteelläkin sokeri herätti kysymyksiä, ja tuotteiden vähempisokerisuus on selkeä plussa.

– Kefiiriä on ollut ilo esitellä. Perheet tykkäävät, kun tuote on vähempisokerinen ja siksi hyvä valinta myös lapsille. Lapsetkin ovat kuvailleet kefiiriä ihanaksi, myyntiesittelijä Tuija Loponen summaa.

– Tosi hyvää. En ole uskaltanut ostaa, mutta nytpä uskallan, maistatuspisteellä piipahtanut rouva huudahti.

Myös Valio Hörppy™ pisteellä sokerista on puhuttu. Mehujuomaa on maistattajien mukaan pidetty raikkaana, ja hiilihappo on hyvä lisä.

Yhä vahvemmat juustot maistuvat suomalaisille

Valion Joensuun juustolan väki esitteli messukävijöille paikallisia juustoja. Syksyn uutuus Valio Polar® Saaristo sai messuvierailta hyvää palautetta täyteläisestä jälkimausta.

– Suomalainen juustomaku on kehittynyt voimakkaampaan suuntaan, ja Valion vahvemman makuisia juustoja onkin moni kehunut, juustomestari Anja Pölönen kertoo.

– Valio Polar® Saaristo on hyvä makupari saaristolaisleivän kanssa. Hyvin höylättävänä juusto sopii erityisesti leivän päälle mutta miksipä ei herkutteluunkin, asiantuntija Jari Piiparinen vinkkaa.

110-vuotisen Valion kunniaksi Farmari-messuilla tarjottiin myös juhlakakkua, joka syntyy uudistuneesta Valio Viola® tuorejuustosta. Kakun kostukkeena toimi Valio Hörppy™ mehujuoma.

Kolmipäiväisen Farmari-maatalousnäyttelyn ensimmäinen päivä keräsi noin 20 000 kävijää, ja toinenkin päivä eteni vilkkaana. Messut jatkuvat lauantaihin 4.7. asti.