1/31/2017

Helmikuun uutuudet nyt kaupoissa

Helmikuu tuo mukanaan laajan joukon sesonkiin sopivia Valion uutuuksia. Talvisiin patoihin, keittoihin, pastoihin ja pizzoihin sopivat uudet rahkaa sisältävät ruoanvalmistustuotteet, Mifu itämäisella twistillä ja Valio Koskenlaskija® pizzamozzarella. Välipalahyllyssä sokerin vähentäminen jatkuu useiden uutuuksien voimin. Kevättalven pienempiin ja suurempiin juhliin inspiraatiota tarjoavat uudet makeat Valio Viola® tuorejuustomaut ja sitruunainen lakritsirahka.

Raikastimme kerman ja kermaviilin rahkalla

Rahka sopii nyt myös lämpimään ruoanlaittoon. Se on liittoutunut sekä ruokakerman että kermaviilin kanssa Valion uutuuksissa, jotka molemmat sisältävät rahkaa 20 %. Rahkan ansiosta ruokien makuun tulee lempeää happamuutta ja koostumukseen täyteläisyyttä. Täyteläinen maku syntyy kolmen perusmaun, suolaisen, makean ja happaman yhdistelmästä. Usein happamuus jää huomioimatta maustamisessa – Valion uutuuksien ansiosta viimeinen silaus onnistuu helposti. Näin perusmaut ovat tasapainossa ja ruoan raaka-aineiden omat maut pääsevät paremmin esille. Valio ruokakerma & rahka kestää hyvin pidempääkin haudutusta, joten se on hyvä valinta vaikkapa arjen pataruokiin. Valio kermaviili & rahka on raikas ja täyteläinen mutta silti kevyt uutuus, joka sopii erityisesti kylmään kokkailuun.

Nyt mifunoidaan intialaisittain

Viime syksyn superuutuus Valio MiFU® tulee nyt itämaisella twistillä. Valio MiFU® Intian curry lisää lempeän mausteista makua arjen tuttuihin ja vähän uudempiinkin suosikkiruokiin. Intialaisilla mausteilla, kuten currylla ja inkiväärillä, maustettu Mifu on loistava arjen valinta, sillä siinä on rasvaa vain 3 %, josta tyydyttynyttä rasvaa ainoastaan 0,2 %. Proteiinia ruokarakeessa on 14 g / 100 g. Laktoosittomana, gluteenittomana, soijattomana ja kananmunattomana suomalaisesta maidosta valmistettu Mifu sopii myös moniin erityisruokavalioihin.

Paras pizza syntyy mozzarellasta

Pizza on suomalaisten toiseksi suosituin ruoka. Eikä suotta. Se maistuu hyvältä, ja kokkailuun voi osallistua koko perhe. Mozzarella on tutkitusti paras pizzajuusto.* Sen salaisuus on tapa, miten juusto käyttäytyy paistettaessa. Valio tuo kauppoihin markkinoiden ainoan suomalaisesta maidosta valmistetun kypsytetyn mozzarellan. Valio Koskenlaskija® pizzamozzarella juustoraaste ja juustoviipaleet taipuvat pizzan lisäksi moniin muihin uuniruokiin.

Perinteinen Valio Koskenlaskija® sulatejuusto saa talven kunniaksi uutta makua aidosta, vahvasta valkosipulista. Kokeile talvisiin keittoihin, uuniruokiin ja kastikkeisiin.

Kiireinen valitsee valmiskeiton

Kiireisen työpäivän tai vauhdikkaan ulkoiluhetken jälkeen nopea lämmin valmiskeitto on oiva ratkaisu. Valion valmiskeitot uudistuvat helmikuussa – uusien reseptien myötä keitot maistuvat entistäkin täyteläisemmiltä. Tarjolla on neljä samettista makua: tomaatti-vuohenjuusto, kasvissose, kantarelli ja kolme juustoa. Näppärässä korkillisessa pakkauksessa tuote säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin viisi vuorokautta.

Keväistä makua kakkuihin

Runebergin päivä, ystävänpäivä, pääsiäinen. Pidentyvät päivät ja lisääntyvä auringonvalo. Talvi ja kevät ovat täynnä erilaisia juhlanaiheita. Ja mikäpä kruunaisi juhlan paremmin kuin kaunis kakku tai herkullinen piirakka. Valion helmikuun uutuudet tarjoavat inspiraatiota leipureille. Kevään kunniaksi maustetussa rahkassa maistuvat nyt raikas sitruuna ja trendikäs laku. Maittava makupari tarjoaa uutta inspiraatiota juhlapöytään ja taipuu monenlaisiin keväisiin kakkuihin, kääretorttuihin ja piirakoihin. Pääsiäisen jälkkäripöytäkin saa sitruunaisella lakritsirahkalla uuden ulottuvuuden. Uusista vadelman- ja kinuskinmakuisista Valio Viola® tuorejuustoista syntyvät hurmaavat herkut vaikkapa ystävänpäivän illanistujaisiin tai vappupiknikille. Makea tuorejuusto maistuu ihanalta myös sellaisenaan esimerkiksi keksin päällä – se on siis piristävä lisä juhlapöydän juustotarjottimelle.

Sokerinvähentäjälle valinnanvaraa

Terveellisiä välipaloja arvostavalla on nyt varaa, mistä valita:

  • Valio Eila® perusjogurteissa on jatkossa 35 % vähemmän lisättyä sokeria kuin maustetuissa jogurteissa yleensä.

  • Valio A+™ jogurttien ystävälle sopii Valio A+™ hunajainen jogurtti, joka on kevyesti hunajalla makeutettu ja sisältää 55 % vähemmän lisättyä sokeria tavallisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna.

  • Lasten kestosuosikki Valio Viilis® muuttaa Valio Play® tuoteperheeseen ja samalla tuotteiden lisätyn sokerin määrä laskee.

  • Rahkan kaveriksi tai smoothien pohjaksi voi valita raikkaan Valio sitruuna-vaniljakeiton, joka täydentää sokeroimattomien marjakeittojen sarjaa.

Sallittu proteiiniherkku

Keventäjäkin haluaa välillä herkutella. Sokeroimaton proteiiniherkku on silloin loistava valinta. Valio Lumo™ sarja laajenee helmikuussa kahdella uudella maulla, makealla metsämansikkaisella ja sähäkällä salmiakilla. Makean täyteläiset proteiiniherkut ovat rasvattomia ja sokeroimattomia, ja niissä on runsaasti proteiinia. Tämä välipala on helppo nauttia missä vaan, sillä pakkauksen mukana tulee lusikka.

Valio Gefilus® tehoshoteista lisää sisäistä voimaa

Talvikauden keskellä lisää sisäistä voimaa tarjoavat Valio Gefilus® tehoshotit, jotka tulevat nyt tarjolle vähemmällä sokerilla. Uusi kokonaan maustamaton tehoshotti on markkinoiden ainoa makeuttamaton ja sokeroimaton vaihtoehto. Uutuusmaku mansikka-vanilja sisältää 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin sokeroituihin juotaviin jogurtteihin verrattuna. Tuotteet sisältävät maailman tutkituinta maitohappobakteeria sekä D-vitamiinia, joka edistää luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa ja kalsiumia, joka edistää ruoansulatusentsyymien normaalia toimintaa.