1/28/2016

Helmikuun uutuustuotteet pian kaupoissa

Helmikuun alussa kaupoista saa jälleen toinen toistaan houkuttelevampia Valion uutuustuotteita. Keventäjille ja liikunnasta innostuneille on luvassa uusia fiksuja välipaloja: rahkalevitettä leivän päälle, jogurtteja vähemmällä sokerilla ja välipaloja, joissa on tavallista enemmän heraproteiinia. Kotikokit löytävät kerma- ja juustohyllystä uusia arjen apuja. Kevät on myös täynnä pieniä ja suuria juhlanaiheita – juhlaherkut syntyvät esimerkiksi makeista Valio Viola® tuorejuustouutuuksista.

Rahkan keveys valtaa levitehyllyn

Rahkan suosio Suomessa on vankkumaton. Rahkan keveys maistuu nyt myös leivän päällä. Valio Better™ rahkariini on uudenlainen, hyvänmakuinen kevytlevite, joka sisältää runsaasti rahkaa. Sydänmerkillä varustetussa uutuuslevitteessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla kevyt rahka, kotimainen rypsiöljy ja maukas voi.

 

Maidon heraproteiini tunnetaan huippuluokan proteiinina, koska se sisältää runsaasti elimistön tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja.  Valio on kehittänyt ainutlaatuisen valmistusmenetelmän, jolla maidosta voidaan hellävaraisesti erottaa tuoretta heraproteiinia niin, että kaikki heran hyödylliset ominaisuudet säilyvät. Suodattamalla erotettua heraproteiinia voidaan lisätä valittuihin tuotteisiin. Tammikuussa kauppoihin tullut laktoositon ja rasvaton Valio PROfeel® voimamaitojuoma sisältää tavalliseen maitoon verrattuna kaksi kertaa enemmän tuoretta heraproteiinia. Uutuusmaito on hyvä valinta esimerkiksi palautusjuomaksi treenin jälkeen.

Tavallista enemmän heraproteiinia on myös Valio PROfeel® proteiinijuomissa. Niissä on proteiinia 20 g per annos, josta puolet on heraproteiinia. Uutta ovat sokeroimattomat Valio PROfeel® proteiinijuomat, joissa makuina ovat suklainen ja mansikkainen. Proteiinijuomat eivät vaadi kylmäsäilytystä, joten ne kulkevat kätevästi mukana vaikkapa salille. Lue lisää Valio PROfeel® uutuuksista >>

Lasten välipalat vähemmällä sokerilla

Terveellinen välipala tarkoittaa yhä useammalle suomalaiselle vähempisokerista vaihtoehtoa. Uudet Valio Play® jogurtit ja jogurttivanukkaat ovat vähempisokerinen vaihtoehto lapsille ja nuorille. Valio Play® jogurttivanukkaissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin vanukkaisiin verrattuna. Sarjan jogurteissa lisättyä sokeria on vähennetty vieläkin enemmän, -40 %. Mausta ei kuitenkaan ole tingitty! Hyvän maun salaisuus ovat lapset ja nuoret itse – he ovat osallistuneet uutuuksien kehittämiseen, jotta lopputulos olisi taatusti maistuva.

Aikuiseen makuun sopivat uudet Valio A+ kreikkalaiset kerrosjogurtit, joissa on 45 % vähemmän sokeria tavanomaisiin kreikkalaisiin maustettuihin jogurtteihin verrattuna. Vähärasvaiset uutuusjogurtit sopivat päivittäiseen käyttöön – niissä on vain 2 % rasvaa. Proteiinia on 6,8 %. Jogurtit sisältävät asidofilus- ja bifidobakteereita. Makuina ovat vadelma ja keltainen luumu.

Raejuusto, joka levittyy leivän päälle

Vähärasvainen ja runsasproteiininen raejuusto on monen keventäjän ja aktiiviliikkujan valinta välipalalle ja ruoan kanssa. Nyt tarjolla on myös uusi raejuusto, joka levittyy vaivattomasti leivän päälle. Valittavana on maustamaton ja ruohosipulilla maustettu versio Valio raejuustosta leivän päälle. Maustamattomassa vaihtoehdossa on rasvaa 2,5 % ja proteiinia 12 g / 100 g. Ruohosipulinmakuinen raejuusto sisältää rasvaa 2,2 % ja proteiinia 11 g / 100 g. Uutuus maistuu juuri niin raikkaalta kuin raejuuston kuuluukin.

Kotikokin kätevät kermat

Laktoosittomat Valio Eila® ruokakermat ovat monen kotikokin luottotuote. Nyt tarjolle on tullut paksumpi ruokakerma, jonka myötä pastan ja muiden ruokien valmistus on entistä nopeampaa ja kätevämpää. Valio Eila® paksumpi ruokakerma tarttuu pastaan hyvin ja saostaa kastikkeet sekä keitot ilman suurustamista tai kokoon keittämistä. Tuotteessa on rasvaa 15 %.

Kaipaatko kevättä? Valio ruokakerma sitruuna&pippuri tuo raikkaan keväisen maun vaikkapa pastoihin ja kalojen kastikkeisiin. Uutuus on laktoositon ja myydään 2,5 dl:n pakkauksessa.

Helppoutta keittiöön juustouutuuksilla

Juustoraaste on kätevä ja maukas apu keittiössä. Uusi Valio Juustomestarin cheddar-juustoraaste lisää ruokiin ja leivonnaisiin cheddarille ominaista raikkaan hapahkoa makua kauniista paistopinnasta puhumattakaan. Siitä syntyy pikaisesti vaikkapa mac&cheese mikrossa tai maukas lihapulla-pastavuoka. Juustomestarimme tuovat kauppoihin myös goudajuustoraasteen, joka on harkittu yhdistelmä vahvempia goudajuustoja. Vahva ja kermainen maku sopii esimerkiksi makkara-olutrisottoon tai juustopiirakkaan.

Nuorekas chili ja taatusti herkullinen Valio Koskenlaskija® kohtaavat uudessa chilinmakuisessa Valio Koskenlaskija® Ruoka sulatejuustossa. Juokseva uutuus tuo tujauksen chiliä esimerkiksi texmex-ruokiin tai chilisuklaakakkuun. Tuote myydään 250 gramman pikarissa.

Kakuista kaunein syntyy tuorejuustosta

Kun juhlitaan, juhlitaan makeasti. Samettisen pehmeä Valio Viola® tuorejuusto on luottokumppani juhlaleivontaan. Helmikuun uutuusmauista, suklaasta ja mustaherukasta, syntyy kakku joka makuun. Kaikki Valio Viola® tuorejuustot ovat laktoosittomia, mikä tekee juhlatarjoilujen valmistamisesta asteen helpompaa. Uudet Valio Viola® maut myydään 200 gramman rasiassa.

Katso kaikki helmikuun uutuudet >>