11/18/2015

Juustot ovat juhlava joululahja

Pikkujoulukausi ja joulun aika ovat kuin luotuja juustoilla herkutteluun. Jos joululahjaidea on vielä hakusessa, juustot ovat helppo ja herkullinen vaihtoehto.

Valion kattavasta juustovalikoimasta saa koostettua paketin moneen makuun. Syksyllä kauppoihin tulleet, uudet herkuttelujuustot Valio Keisarinna® ja Valio Juhla® cheddar sopivat voimakkaampia juustoja arvostaville. Valio Keisarinna® on nopeasti saavuttanut suosikkijuuston aseman - se on ampaissut syksyn aikana Valion suosituimmaksi kovaksi herkuttelujuustoksi. Uudistuneet Valio Viola® tuorejuustot tuovat raikkautta juustotarjottimelle. Klassikkojuusto Valio AURA® kruunaa juustolahjan. Tutustu Valion juustovalikoimaan >>

Juustolahjapakkaus on helppo valinta

Juustolahjan voi koostaa itse, tai vaihtoehtoisesti voi valita valmiin juustolahjapakkauksen, joka on erityisen helppo ja myös herkullinen valinta pukinkonttiin tai viemisiksi. Valion valikoimassa on kolme erilaista juustolahjapakkausta, joissa jokaisessa on kolme erilaista juustoa. Lahjapakkausten sisältö on uudistunut viime vuodesta: pakettiin on kääritty tuttuja klassikoita ja uudempia, vahvoja makuja.

Sininen lahjapakkaus kätkee sisäänsä särmikkään Valio Finlandia® juuston, aromikkaan Valio AURA® sinihomejuuston ja pirteän piparjuuren makuisen Valio Viola® tuorejuuston. Punaiseen pakettiin on kääritty maukas Valio Salaneuvos®, koko perheen suosikki Valio Oltermanni® ja uusi Valio Viola® chilituorejuusto.  Vahvaan makuun sopii musta lahjapakkaus, josta löytyvät hienostuneen karamellimainen Valio Keisarinna®, vahva Valio AURA® Gold ja samettinen Valio Viola® musta valkosipuli.

Lahjapakkaukset ovat myynnissä viikosta 48 alkaen vuodenvaihteeseen asti.

Juustomestarit maistattavat Stockmannilla

Joulunaikaan ja muuhun herkutteluun sopivia Valion juustoja pääsee maistamaan Stockmannin Herkuissa marraskuussa. Valion juustomestarit tutustuttavat suomalaisia vahvoihin herkuttelujuustoihin. Esillä ovat Valio Keisarinna®, Valio Juhla® cheddar ja Valio Hienoin Mustaleima.

Juustomestarit ovat tavattavissa seuraavasti:

  • Stockmann Herkku Tapiola, torstai 19.11., juustomestari Anja Pölönen
  • Stockmann Herkku Helsingin keskusta, lauantai 21.11., juustomestari Saara Pitkänen
  • Stockmann Herkku Tampere, lauantai 21.11., juustomestari Jukka Sipponen
  • Stockmann Herkku Turku, lauantai 21.11., juustomestari Matti Salmi