7/29/2015

Karrageeniton Valio Luomu™ kuohukerma kauppoihin elokuussa

Valio tuo kauppoihin kuluttajien toivoman, lisäaineettoman Valio Luomu™ kuohukerman elokuussa. Uutuuskerma täydentää Valion monipuolista kermavalikoimaa ja on luonnonmukainen vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää karrageenia.

Valio Luomu™ kuohukerma on markkinoiden ainoa laktoositon luomukuohukerma. Laktoosittomana tuote sopii mahdollisimman monelle. Tuote on pastöroitu ja säilyy yhdeksän vuorokautta valmistuspäivästä.

Kaikki Valio Luomu™ tuotteet valmistetaan suomalaisesta luomumaidosta Suomessa. Valio Luomu™ kuohukerma valmistetaan Valion Riihimäen meijerissä ja myydään 2 dl:n pakkauksissa.

Uutuuskerma sopii sellaisenaan ruoanvalmistukseen ja vaahdotettuna jälkiruokiin sekä leivonnaisiin.

Kuluttajien toivoma uutuus

Valio toi toukokuun alussa kauppoihin pidempään säilyvät kuohukermat. Jotta kerman rakenne säilyisi miellyttävänä ja käyttöominaisuudet erinomaisina koko säilyvyysajan, kuohukermoihin lisätään karrageenia.

– Osa kuohukermaa käyttävistä kuluttajista antoi meille palautetta ja toivoi jatkossakin saavansa kuohukermaa, jonka valmistuksessa ei ole käytetty karrageenia. Haluamme tarjota monipuolisen tuotevalikoiman kuluttajien erilaisiin toiveisiin ja tarpeisiin. Lisäaineeton Valio Luomu™ kuohukerma on vastaus kuluttajien toiveisiin, kategoriapäällikkö Liisa Latva Valiolta sanoo.