7/2/2015

Kiira Korpi tutustui juustonvalmistukseen Joensuussa

Valio Akatemia® kummi Kiira Korpi vieraili Valion Joensuun juustolassa 2. heinäkuuta. Kiira pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan lähemmin Valion tuotteiden valmistukseen. Tehtaanjohtaja Petri Liukka esitteli Kiiralle juuston tuotantolinjoja.

– Olen vieraillut Tampereen meijerillä aikaisemmin, mutta nyt pääsin ensimmäistä kertaa näkemään tuotantoa läheltä ja tutustumaan juustonvalmistukseen, reilut kahdeksan vuotta Valion kanssa yhteistyötä tehnyt Kiira iloitsee.

– Oli mukavaa päästä tutustumaan tehtaaseen. Koko prosessi on hieno ja monimutkainen kokonaisuus, jossa jokaisella työntekijällä ja koneella on oma tärkeä roolinsa. Arvostus Valion tuotteita kohtaan kasvoi entisestään, kun sain nähdä työtä käytännössä, Kiira kertoo.

Kiira on esiintynyt Joensuussa valmistettavan Valio Polar® juuston mainonnassa, joten vierailu oli erityisen mieluinen sekä Kiiralle itselleen että tehtaan väelle. Kiira vaihtoikin kuulumisia tehtaan työntekijöiden kanssa ja jakoi heille nimikirjoituksia.

Mielessä Helsingin MM-kilpailut 2017

Tehdasvierailun jälkeen Kiira osallistui Farmari-maatalousnäyttelyyn ja sen yhteydessä järjestettyyn Valion Maitojuhlaan. Osuuskunta ItäMaidon toimitusjohtaja Ilpo Lukkarinen jututti Kiiraa Maitojuhlassa.

– Valio-yhteistyön ansiosta olen voinut nuoresta pitäen luistella ammattimaisesti. Olen kiitollinen pitkään jatkuneesta yhteistyöstä ja siitä, että Valio on ollut mukana kasvuprosessini hyvissä ja huonoissa vaiheissa, Kiira vastasi kysymykseen yhteistyön merkityksestä Valion kanssa.

– Nyt Valio Akatemia® toiminnan kautta olen päässyt myös konkreettisesti tekemään työtä nuorten kanssa, mistä pidän kovasti. Esikuvana haluan olla oma itseni ja näyttää, että vastoinkäymisistäkin pääsee yli.

Kiiran tavoitteet tulevan kauden suhteen ovat vielä auki mutta täsmentyvät kesän ja syksyn aikana.

– Helsingissä vuonna 2017 järjestettävät taitoluistelun MM-kilpailut siintävät kyllä mielessä, Kiira paljasti.

Farmari-osaston vetonaula

Kiira nähtiin myös Valion Farmari-osastolla, missä hän jakoi nimikirjoituksia halukkaille. Moni halusi päästä Kiiran kanssa yhteiskuvaan. Kiira ehti lisäksi maistaa messuosastolla esillä olleita Valion uutuuksia. Esimerkiksi syksyn vähempisokerinen välipalauutuus, Valiojogurtti® Rahkainen, sai Kiiralta hyvät arviot.

Kiira tapasi Valion osastolla myös tasavallan presidentti Sauli Niinistön. He vaihtoivat ajatuksia muun muassa rullaluistelusta ja nuorisourheilusta.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›