3/30/2015

Pitäjänmäen mehutehdas – herkullisempien aamiaismehujen salaisuus

Nautinnollisten arkiaamujen ja välipalojen ilo syntyy raikkaista täysmehuista. Valio Hedelmätarha® mehut tulevat perinteikkäältä Pitäjänmäen mehutehtaalta, jossa mehun valmistuksen saloja on hiottu jo vuosikymmenten ajan.

Suomalaiset arvostavat lähellä tuotettua ruokaa, ja Valio Hedelmätarha® mehujen pakkauksista näkee helposti niiden kotimaisen valmistuspaikan.

Herkullisin mehu syntyy kokemuksesta ja rakkaudesta lajiin

Pitäjänmäen mehutehtaalla on valmistettu suomalaisten suosikkimehuja jo yli 40 vuoden ajan. Suomalaisten rakkaimpien mehumieltymysten tuntemus ja laadukas valmistus ovat tehtaan mehujen suosion salaisuus. Valio Hedelmätarha® täysmehut ovat nyt entistä herkullisempia, lisäaineettomia vaihtoehtoja niin arjen iloksi kuin viikonlopun juhlistamiseksi.

Valio on valmistanut mehuja Helsingin Pitäjänmäessä vuodesta 1971 asti. Mehutehtaalla työskentelee nykyään noin 70 henkilöä mehunvalmistuksen eri vaiheissa. Monet mehuntekijöistä ovat olleet tehtaan matkassa useita kymmeniä vuosia, ja onpa joku houkutellut työparikseen perheenjäsenensäkin.

Mehun valmistuksen perinteen vaaliminen ja tinkimättömyys laadun suhteen on Pitäjänmäen mehutehtaan osaavien työntekijöiden ansiota. Kaikki työntekijät ovat mehunteon ja maistamisen ammattilaisia. Maistamalla yhteisvoimin jokaista mehuerää valmistuksen eri vaiheissa mehutehtaalla varmistetaan, että tuote on ensiluokkaista. Pitäjänmäen mehutehdas valmistaa kaikki Suomessa myytävät Valion mehut sekä marjakeitot.

Kuluttajien suosikkimehut nyt entistä parempia

Valio Hedelmätarha® mehut sisältävät vain hedelmän omaa sokeria, eikä niissä ole lainkaan lisäaineita. Valio Hedelmätarha® mehusarjaan kuuluu mm. uudistettu Valio Hedelmätarha® appelsiinitäysmehu, jonka suomalaiset ovat valinneet suosikkiappelsiinimehukseen.

Mehusarjaan kuuluvat kolme muutakin runsaasti hedelmälihaa sisältävää makua: mandariini-hedelmä-, punainen sitrus- ja tropiikkitäysmehu. Hedelmälihaa sisältävät vaihtoehdot on C-vitaminoitu. Myös Valio Luomu™ mehut ovat siirtyneet osaksi Valio Hedelmätarha® mehusarjaa.  Luomuvaihtoehdot ovat luomuappelsiini- ja luomuomenatäysmehu. 

Kaikkia kuutta makua on saatavissa arjen hetkiin sopivissa litran pakkauksissa. Pakkaukset ovat kierrätettäviä korkkeineen.

Katso video ja opi mikä on hyvän mehun salaisuus.  Linkki YouTubeen.

* Makery: Täysmehut kuluttajatutkimus vko 39/2014, n=152.

Lisätietoja: Markkinointipäällikkö Jenni Lindell, Valio Oy, 050 398 7481,  jenni.lindell@valio.fi

Valio Hedelmätarha® tuotekuvat Valion kuvapankista