1/29/2016

Pohjaan palamaton Valio Kiehu™ maitojuoma on Vuoden Ruokainnovaatio 2015

Pohjaan palamaton Valio Kiehu™ maitojuoma on valittu merkittävimmäksi ruokainnovaatioksi vuonna 2015 Iltalehden Kultainen Pippuri -kilpailussa. Valio Koskenlaskija® Ruoka vei voiton Arjen Helpottaja -sarjassa.

Kultainen Pippuri on elintarvikekilpailu, jossa on kolme sarjaa: Vuoden Innovaatio, Vuoden Herkku ja Arjen Helpottaja. Vuoden innovaatioksi valittavassa tuotteessa täytyy olla oivallusta ja uutta ideaa.

”Tunnustus monivaiheisen ja pitkän kehitystyön jälkeen ilahduttaa meitä kovasti. Valio Kiehu™ on ensimmäinen pohjaan palamaton maito maailmassa”, kategoriapäällikkö Mirva Tollet sanoo.

Vuoden ruokainnovaation valitsi viisihenkinen raati, johon kuuluivat Iltalehden ruokatoimittaja Eeva Paljakka, ravintoloitsija Pekka Terävä, Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä, Elintarviketeollisuusliiton toimitusjohtaja Heikki Juutinen sekä Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto. Raadin mukaan Valio Kiehu™ ansaitsi voiton, sillä se on maailmanluokan innovaatio.

Valio Koskenlaskija® Ruoka on Arjen Helpottaja 2015

Valio Koskenlaskija® Ruoka sulatejuusto on kuluttajien valinta Arjen Helpottajaksi vuosimallia 2015. Kategorian voittajaksi voidaan valita valmisruoka, valmistuote tai puolivalmiste, joka helpottaa arjen ruokailua. Sarjan finalistit valitsee Kultainen Pippuri -kilpailun raati, ja finalistien joukosta voittajan äänestävät suomalaiset kuluttajat. Valinnassa arvostettiin sulatejuuston tuoteominaisuuksia ja monipuolisuutta.

”Arvostamme sitä todella, että nimenomaan kuluttajat ovat valinneet Valio Koskenlaskija® Ruoka sulatejuuston arjen helpottajaksi. Juuri arjen pelastajaksi tuote on suunniteltukin”, kategoriapäällikkö Teea Björklund kertoo.

Lusikoitava ja helppokäyttöinen Valio Koskenlaskija Ruoka® sulatejuusto tuo makua ja täyteläisyyttä monenlaisiin kylmiin ja kuumiin ruokiin.

Kultainen Pippuri -kilpailun voittajat palkittiin perjantaina 29.1. Helsingissä.