11/18/2016

Rapeat Valio Oltermanni® juustonapit nyt Mäkkäreissä

Valio ja McDonald’s -ravintolat tuovat yhdessä myyntiin herkulliset Valio Oltermanni® napit juuston ystäville. Lämpimänä tarjoiltavissa napeissa on rapea kuori, jonka sisältä löytyy ihanan pehmeäksi sulanutta kermajuustoa. Napit ovat myynnissä Mäkkäreissä ympäri Suomea 17.11.2016–15.2.2017.

– Haluamme nostaa ravintoloissamme entistä vahvemmin esiin laadukkaiden, kotimaisten raaka-aineiden käyttöä. Valio Oltermanni® on suomalainen klassikko, joka taipuu loistavasti myös rapean juustonapin täytteeksi, Heli Ryhänen Suomen McDonald’s -ketjusta kehuu.


– Naposteluun tarkoitetut juustotuotteet ovat kasvava trendi maailmalla – ja kukapa ei olisi joskus itsekin höylännyt juustoa tai napsinut viipaleita paketista suoraan sellaisenaan syötäväksi? Mäkkäriin tulevissa napeissa Valio Oltermanni® saa hauskan, aivan uudenlaisen muodon, Valion markkinointipäällikkö Sanna Kuosa sanoo.

Valio Oltermanni® juusto valmistetaan suomalaisesta maidosta Suomessa Valion Haapaveden juustolassa. McDonald's valmistuttaa juustonapit Saksassa. Tarkempiin tuotetietoihin voi tutustua McDonald'sin nettisivuilla >>