6/14/2016

Stipendiaatit ja kummit kohtasivat Valio Akatemia® liikuntaleirillä

Toista kertaa järjestetty Valio Akatemia® leiri keräsi Vierumäellle 45 liikunnasta innostunutta lasta ja nuorta. Paikalla olivat myös Valio Akatemia® kummit Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo, Kerttu Niskanen ja Topi Raitanen. 

– Leiri on stipendiaateille ainutlaatuinen tilaisuus päästä tapaamaan paitsi ihailemiaan kummeja, myös muita stipendiaatteja. Kun tehdään yhdessä, tutustuminen käy nopeasti. Vaikka leiri kesti vain kaksi päivää, moni sai useammankin uuden ystävän, Valio Akatemia® projektipäällikkö Nina Wahlström kertoo.

Kahden päivän aikana ehdittiin muun muassa polkujuosta, suppailla ja pelata paintballia. Valio Akatemia® kummit olivat mukana liikkumassa nuorten kanssa ja leiriläiset pääsivät myös Kerttu Niskasen oppiin sauvarinnetreenissä. Yhdessä liikkumisen lisäksi leirin kohokohtiin kuuluivat nimmari- ja yhteiskuvahetket kummien kanssa. 

Ensi vuoden stipendejä haetaan nyt

Valio Akatemia® stipendejä vuodelle 2017 ovat haussa kesän ajan 14.8.2016 asti. Stipendiä voivat hakea kaikki vuonna 1998 ja sen jälkeen syntyneet liikuntaa harrastavat tai siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue tai koululaisryhmä.

Haettavana on raha-, tuote-, tapahtuma- ja ravitsemusstipendejä. Lisätietoja stipendien käyttömuodoista sekä yhdessä Marttaliiton ja Urheiluravitsemuksen asiantuntijaverkoston kanssa toteutettavista ravitsemusstipendeistä löytyy Valion sivuilta.

Stipendien avulla Valio haluaa tukea alle 18-vuotiaiden liikuntaa ja hyvinvointia. Haku tapahtuu netissä osoitteessa www.valio.fi/valioakatemia