8/22/2014

Teemu Selänne ja Valion legendaarinen baarimainos tekevät paluun

Teemu Selänteen 22 vuotta sitten tähdittämä Valion maitomainos on tehnyt paluun suomalaisen taidon ja suomalaisen maidon puolesta. Klassikkomainos tehtiin nyt uudelleen uudella ja yllättävällä käänteellä. Mainoksen ensiesitys oli torstaina 21.8.

Uudessakin versiossa tapahtumat sijoittuvat baariin, jossa maitolasi liukuu baaritiskiä pitkin kohti Teemua. Nyt kiekko kuitenkin siirtyy eteenpäin nuorille jääkiekkoilijoille, Valio Akatemia™ stipendiaateille. Seuraava sukupolvi ottaa vastuun taitojen kehittämisestä.

Teemun yli 20-vuotisen uran aikana myös Valion taito on kehittynyt. Perusmaito taipuu nyt Valion osaamisella moneksi muuksi: laktoosittomaksi Valio Eila® maidoksi, luomuksi ja tavallistakin proteiinipitoisemmaksi Valio Plus™ maidoksi.

– Mainos kertoo siitä, kuinka taito on kovan työn tulos. Se syntyy keskittymisestä, uteliaisuudesta ja asenteesta. Teemu Selänteen urasta ja Valion toiminnasta voidaan löytää monia samankaltaisuuksia, se on se suomalainen sisu ja taito, Valion markkinointijohtaja Hanna Hiekkamies toteaa.

Kunniaa suomalaiselle taidolle ja suomalaiselle maidolle

Teemu Selänne -mainos on osa Valion Sinivalkoista taitoa, sinivalkoista maitoa -kampanjaa, joka jatkuu syksyn ajan. Kampanja koostuu useista vaiheista, joita kaikkia yhdistää yksi asia: suomalainen taito.

– Kampanjalla halutaan kertoa Valion suomalaisuudesta ja sen merkityksestä Suomelle. Viesti on, että suomalainen sisu ja taito ovat voittamaton yhdistelmä. Kotimaisuus on yksi tärkeimmistä valttikorteista kilpailussa ja tilanteessa, jossa olemme tällä hetkellä, Hanna Hiekkamies perustelee.

Sinivalkoista taitoa, sinivalkoista maitoa -kampanjassa nousevat esille Valion suomalaisuuden eri puolet: omistajat, maito, työ, tehtaat sekä ennen kaikkea osaaminen.

– Valion ja sen tuotekehityksen taidossa on monia yhtymäkohtia suomalaisen urheilun ja taiteen kanssa. Tästä syystä Sinivalkoista taitoa, sinivalkoista maitoa -kampanjassa suomalaiselle taidolle kasvonsa antavat jääkiekkoilija Teemu Selänne, Valio Akatemia™ stipendiaatit sekä taiteilijat Erik Bruun, Kaj Stenvall ja Linda Linko, Hanna Hiekkamies kertoo.

Syyskuussa nähdään Erik Bruunin, Kaj Stenvallin ja Linda Linkon taidetta, jonka inspiraation lähteenä ovat olleet Valion juustot.