4/28/2016

Toukokuun uutuuksina grillikauden herkkuja ja raikkaita välipaloja

Valio tuo toukokuun alussa kauppoihin joukon sesonkiin sopivia tuotteita. Uutuuksien joukossa on muiden muassa grillikauden maukkaita juustoja sekä raikkaita, terveellisiä välipaloja kesäpäiviin. Toukokuussa kauppoihin saapuvat myös todelliset superuutuudet: Valio ValSa® maitosuolalla valmistetut Valio Polar® 15 vähemmän suolaa juustosiivut sekä Valio Oivariini® vähemmän suolaa levite.

Vähemmän suolaa mutta täyttä makua

Vahva mutta lempeä Valio Polar® on monen suomalaisen suosikkijuusto. Ja nyt juusto on saatavilla myös vähemmällä suolalla – mausta tinkimättä! Valio Polar® 15 % vähemmän suolaa on järkevä valinta leivän päälle. Siinä on yli 50 % vähemmän suolaa kuin juustoissa keskimäärin.

Uudessa Valio Oivariini® vähemmän suolaa levitteessä on tuttu, voittamaton maku mutta vähemmän suolaa. Levitteessä on suolaa 0,60 g / 100 g, siis puolet vähemmän kuin markkinoilla olevissa tavallisissa rasvaseoksissa keskimäärin.  Levite sisältää myös maidon luontaista jodia.

Vahvista sisäistä voimaasi uudistuneilla Valio Gefilus® tuotteilla

Sanotaan, että suolisto on toiset aivomme ja että jopa 70 % vastustuskyvystä sijaitsee suolistossa. Kun suolisto on kunnossa, se tuntuu koko kehossa. Suolistoa hellivälle sopivat uudistuneet Valio Gefilus® tuotteet. Niissä on maailman tutkituinta maitohappobakteeria, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.

Suomalaisten sydämet valloittaneet Valio Gefilus® Kefir juotavat välipalat saavat nyt rinnalleen pirskahtelevat, lusikoitavat kefirjogurtit. Niissä yhdistyvät raikas kefiiri ja samettinen jogurtti. Maitohappobakteerien lisäksi tuotteet sisältävät D-vitamiinia ja kalsiumia, ja mikä parasta – raikas maku syntyy vähemmällä sokerilla. Mansikan- ja sitruunanmakuisissa uutuuksissa on 40 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaisissa maustetuissa maitopohjaisissa välipaloissa.

Toukokuusta alkaen myös monien ennestään tuttujen Valio Gefilus® tuotteiden sokeripitoisuus laskee. Kokeile vaikkapa Valio Gefilus® smoothie jogurttijuomia, joissa on nyt 30 % vähemmän lisättyä sokeria tavanomaisiin vastaaviin välipaloihin verrattuna.

Proteiiniherkussa yhdistyvät terveellisyys ja herkullisuus

Rahkaa ja skyriä rakastavat saavat nyt uuden suosikin välipalahyllyyn. Jos ei halua tehdä kompromisseja herkullisuuden ja terveellisyyden välillä, Valio Lumo™ proteiiniherkku on verraton vaihtoehto. Uutuus on rasvaton ja sokeroimaton, ja siinä on runsaasti proteiinia (9,2 g / 100 g) ja vain vähän hiilihydraatteja (4 g / 100 g). Intensiivisen maun kruunaavat hedelmien ja marjojen palat. Makuvaihtoehdot ovat vanilja, kuningatar ja mandariini-juustokakku. Laktoosittomina tuotteet sopivat monille. Pakkauksen mukana tulee lusikka, joten uutuusvälipala on helppo ottaa mukaan ja nauttia liikkeellä ollessa.

Ripeä rapea grillijuusto

Moni etsii ruoanlaitossa vaihtoehtoja lihalle. Uudella, täysin suomalaisella Valio Eila® grillijuustolla voi korvata esimerkiksi hampurilaispihvin. Grillijuustoa voi myös sujauttaa kasvisten tai salaatin kaveriksi grilliherkkujen kylkeen. Valio Eila® grillijuustoon syntyy herkullinen, rapea pinta sekä grillissä että pannulla paistettaessa. Juusto ei sula tai veny kuumennettaessa, ja sitä voi käyttää kätevästi sellaisenaan ilman ylimääräisen suolan liottamista. Suolaa juustossa on tavallista vähemmän, siis 2 g / 100 g, kun halloumi- ja grillijuustojen suolapitoisuus on keskimäärin 2,7 g / 100 g. Tuote on Suomessa suomalaisesta lehmänmaidosta valmistettu, ja laktoosittomana se sopii monelle.

Juustoilla makua grillauksen lisukkeisiin

Mitäpä olisi grilliruoka ilman maukkaita lisukkeita. Erilaiset juustot antavat makua lisukeruokiin. Kermaisen pehmeissä Valio Eila® salaattijuustokuutioissa maistuu nyt vahva ja aito valkosipuli. Laktoosittomat juustokuutiot ovat kätevä kumppani vaikkapa salaatille tai grillikasviksille. Sipuli maistuu myös uudessa, laktoosittomassa Valio Viola® kevätsipuli tuorejuustossa. Kokeile esimerkiksi grillattujen herkkusienten täytteenä tai ihan sellaisenaan leivän päällä. Pieni 100 gramman rasia sopii hyvin myös piknik-koriin.

Minttu ja suklaa kohtaavat maustetussa rahkassa

Laaja Valio maustettujen rahkojen valikoima saa raikkaan uutuusmaun. Valio maustettu rahka minttu-suklaa maistuu ihanan raikkaalta helpossa minttu-suklaajäätelössä. Rahkasta voi valmistaa myös kuohkean minttu-suklaavaahdon vaikkapa lettujen kaveriksi. Suklaa tulee rahkaan hippujen muodossa. Laktoosittomana tuote sopii monille.

Uudistuneet maitojauheet ovat mökkireissun luottotuote

Mökkioloissa, venereissuilla ja ylipäänsä kesähelteillä maitojauhe on kätevä kaveri. Siitä syntyy helposti vaikkapa lettutaikina. Valion uudistuneet maitojauheet liukenevat nesteeseen nyt entistäkin paremmin. Maitojauhetta voi käyttää sellaisenaan myös vaikkapa kahvin seassa. Tarjolla on kaksi erityyppistä maitojauhetta: Valio rasvaton maitojauhe sekä Valio laktoositon kevyt maitojauhe. Riittoisasta 400 gramman pakkauksesta saa neljä litraa maitoa.

Tutustu myös muihin toukokuun uutuuksiin >>