Valio avaa ovet tuotantolaitoksiinsa virtuaalisesti ensimmäisenä suomalaisena yrityksenä

Valio Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka avaa ovet toimi- ja tuotantotiloihinsa virtuaalisesti. Valiosta kiinnostuneet voivat osallistua opastetulle fotorealistiselle virtuaalikierrokselle kuudessa eri toimipaikassa. Palvelua hyödynnetään muun muassa uusien työntekijöiden rekrytoinnissa.

Uraauurtava tapa esitellä yritystä ja sen työpaikkoja

Virtuaalisella yritysvierailulla kävijä voi itse navigoida Helsingin pääkonttorissa, tutkimus- ja tuotekehitysosastolla, Jyväskylän, Lapinlahden ja Vantaan tuotantolaitoksissa sekä Riihimäen varastolla.

Ääniopastetun kierroksen aikana kävijä pääsee katsomaan valiolaisista tehtyjä ammattiesittelyvideoita, lukemaan kuviin upotettuja tietoiskuja ja tutustumaan tiloihin, joihin on vaikea järjestää vierailuita esimerkiksi hygienia- ja turvallisuussyistä.

  • Valio työllistää 4 600 henkilöä, joista ulkomailla on noin 1 000. Meillä on yli 300 ammattinimikettä ja yli 200 eri koulutustaustaa. Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia  - on oma kiinnostuksen kohde maidon alkulähteillä alkutuotannossa tai kansainvälisissä työtehtävissä, kertoo Valion henkilöstöpäällikkö Paula Arola.

Monelle nuorelle Valio on ensimmäinen kesätyöpaikka. Vuonna 2013 noin 300 kesätyöntekijää hankkii arvokasta työkokemusta eri puolella Suomea sijaitsevissa Valion toimipaikoissa.

Tietoa työelämästä nuoria kiinnostavassa muodossa

Mediatalo Valon toteuttama virtuaalinen yritysvierailu on maksuton palvelu, jonka avulla nuoret voivat tutustua työelämään ja eri alojen ammatteihin muun muassa videoiden ja tietovisojen avulla.

  • Yritysvierailu.fi on saanut lämpimän vastaanoton yrityksissä ja koulumaailman edustajilta. Nuoret saavat todenmukaisen kuvan yrityksestä ja vinkkejä siitä, mihin opiskelussa kannattaa suuntautua tai millaista työpaikkaa hakea, Mediatalo Valon toimitusjohtaja Teemu Granström kertoo.

Palvelua on kiitelty myös sen tarjoamasta tasapuolisesta mahdollisuudesta tutustuttaa nuoria työelämään riippumatta koulun sijainnista tai taloudellisista resursseista.

Lisätietoja: Valio Oy, viestintäpäällikkö Taina Lampela-Helin, puh. 050 384 0184 ja Mediatalo Valo Oy, toimitusjohtaja Teemu Granström, puh. 045 8861 566.


Energiatarpeesi