5/20/2014

Valio esittelee Valio Eila® Latte maitokahvijuomat suomalaiseen kahvimakuun

Valio on tuonut toukokuun alusta myyntiin uudet Valio Eila® Latte maitokahvijuomat. Suomalaiseen kahvimakuun kehitetyt uutuusjuomat on valmistettu tuoreesta suomalaisesta maidosta. Laktoosittomina tuotteina Valio Eila® Latte maitokahvijuomat ovat huoleton valinta kaikenlaisiin käyttötilanteisiin.

 

- Valio tuntee tuoreen suomalaisen maidon ja osaa jalostaa sen hyvänmakuisiksi ja raikkaiksi maitotuotteiksi. Valio on monelle suomalaiselle myös laadun tae, ja tuomalla omat vaihtoehtomme tähän kategoriaan uskomme valmiiden maitokahvijuomien vakiinnuttavan paikkansa suomalaisten kahvihetkissä, sanoo brändipäällikkö Tero Heinonen Valion Uudistuminen ja Tuoretuotteet -liiketoiminnosta.

Suomalaiset ovat kahvikansaa ja lähes kaikki juovat kahvia. Lähes seitsemän kymmenestä suomalaisesta juo kahvinsa maidon kanssa. Tämä tekee valmiit maitokahvijuomat kiinnostavaksi liiketoiminnaksi Valiolle.  Valmiiden kahvijuomien ja maustettujen maitojuomien markkinat ovat hyvässä kasvussa, ja erityisesti kylmästä myytävät maustetut maitopohjaiset juomat kasvavat voimakkaasti.

- Valio haluaa olla mukana tässä kasvavassa kategoriassa, kehittää sitä edelleen ja tarjota kuluttajille uuden vaihtoehdon, Heinonen jatkaa.

Kuluttajilta kiitosta makutesteissä

Valio Eila® Latte maitokahvijuomia on kolmea eri makua: original, caramel ja minttu. Kaikkia kolmea makua on saatavilla kätevissä, mukaan otettavissa 2,5 desilitran annospakkauksissa. Original-makua myydään myös litran pakkauksissa. Kaikki pakkaukset ovat kierrätettäviä korkkeineen.

Uutuustuotetta kehitettäessä on pyritty vastaamaan suomalaiseen kahvimakuun ja kiinnittämään huomiota valmiille maitokahvijuomille tyypilliseen makeuteen. Kuluttajat ovatkin Valion teettämässä makutestissä*) arvioineet Valio Eila® Latte maitokahvijuoman vähemmän makeaksi ja paremman makuiseksi kuin muut testatut vastaavat kahvijuomat.

Kuluttajat pääsevät maistamaan uutuustuotetta Valion järjestämällä maistatuskiertueella suurimmissa kaupungeissa kesän aikana. Kiertue tuo pop up –kahvilatyyppisiä taukopaikkoja kaupunkien keskeisimmille paikoille ja tapahtumiin ja tarjoaa hengähdyshetken Valio Eila Latte® maitokahvien parissa arjen keskelle. Kiertueaikataulu löytyy osoitteesta www.valio.fi/eila.

Lisätietoja: Brändipäällikkö Tero Heinonen, puh. 050 398 7344

Valio Eila® Latte tuotekuvat Valion aineistopankista.
 Valio Eila® Latte tuotetiedot