2/10/2015

Valio ja hiihtäjä Kerttu Niskanen tiivistävät yhteistyötään

Valio ja hiihtäjä Kerttu Niskanen ovat sopineet yhteistyönsä vahvistamisesta tänä vuonna. Kerttu toimi viime vuonna lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia tukevan Valio Akatemia™ ohjelman aluekummina. Nyt Kerttu siirtyy valtakunnallisen kummin rooliin, ja samalla Valion ja Kertun yhteistyö tiivistyy.

– Kerttu on ainutlaatuinen urheilija. Hän on sisukas ja määrätietoinen ja lähestyy asioita ilon kautta. Lapset ja nuoret voivat oppia häneltä paljon ja saada inspiraatiota tavoitellessaan omia unelmiaan. Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana rakentamassa siltaa taitojen siirtämiseksi sukupolvelta seuraavalle, markkinointipäällikkö Mira Kuhanen Valiolta sanoo.

– Haluan tehdä yhteistyötä ihmisten ja yritysten kanssa, jotka ovat minulle tärkeitä. Yhteistyö sujuu, kun molemmat osapuolet uskovat toistensa menestymiseen, arvostavat toistensa tekemistä ja haluavat auttaa toinen toistaan. Arvostan Valiota ja yhtiön sitoutumista suomalaisen nuorisourheilun tukemiseen. Nuoret tarvitsevat myös hyviä esikuvia. Olen iloinen, että Valio on valinnut minut yhdeksi esikuvaksi, Kerttu Niskanen kertoo.

Kiira Korpi ja Joel Pohjanpalo jatkavat kummeina

Valion yhteistyö jatkuu myös taitoluistelija Kiira Korven ja jalkapalloilija Joel Pohjanpalon kanssa. Molemmat urheilijat jatkavat työtään Valio Akatemia™ ohjelman kummeina. Valio on tukenut Kiira Korpea jo kahdeksan vuoden ajan. Yhteistyö Joel Pohjanpalon kanssa alkoi vuonna 2013.

Valio Akatemia™ edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttaa tekemään lasten ja nuorten liikuntaan liittyvistä unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus-, tapahtuma- ja tuotestipendejä. Valio Akatemia™ tarjoaa yhdessä ohjelman kummien kanssa konkreettisia, arkisia elämyksiä ja vinkkejä liikuntaan ja hyvinvointiin.

Lisätietoja Valio Akatemia™ ohjelmasta on osoitteessa www.valio.fi/akatemia.