6/25/2015

Valio mukana Joensuun Farmarissa heinäkuussa − osastolla maistuvat paikalliset juustot

Valio on mukana 2.−4. heinäkuuta Joensuussa järjestettävässä Farmari-maatalousnäyttelyssä yhdessä osuuskuntiensa ItäMaidon ja Tuottajain Maidon kanssa. Valio täyttää tänä vuonna 110 vuotta, ja messuja vietetään juhlavuoden hengessä.

Messuosastolla maistuvat paikalliset tuotteet Valio Viola® tuorejuusto ja Valio Polar® juusto – ne valmistetaan Valion Joensuun tehtaalla pohjoiskarjalaisten maitotilojen maidosta. Messuilla ovat mukana myös paikalliset juustomestarit kertomassa juustonvalmistuksesta ja juustomestarin työstä. Messukävijät pääsevät lisäksi maistelemaan Valio Kefir juotavaa välipalaa ja sokeroimatonta Valio PRofeel® rahkaa. Messujanoon helpotusta tarjoaa matalasti hiilihapotettu Valio Hörppy™.

Perheen pienimmät voivat viettää leikkihetken traktoriradalla tai kokeilla onneaan onnenpyörässä. Valion 110-vuotisjuhlanäyttely on esillä Joensuun jäähallin aulassa messujen ajan.

Messuosastolla voi myös tavata Valion osuuskuntien ja alkutuotannon asiantuntijoita, jotka vastaavat kysymyksiin vastuullisesta maidontuotannosta ja lehmien hyvinvoinnista.

Valio tekee työtä Rakkaudesta suomalaiseen maitoon, ja se näkyy myös Farmarissa. Messuilla tavataan!

Messuportit ovat avoinna 2.-4.7. päivittäin klo 10–17. Pääsylippuja Farmariin voi ostaa ennakkoon netistä tai messualueen porteilta. Lisää messuista on osoitteessa www.farmari.net.