2/8/2016

Valio Oivariini® on jälleen Suomen luotetuin levitemerkki

Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävän Luotetuin Merkki -tutkimuksen voittajat ovat selvinneet. Kuluttajat valitsivat tänäkin vuonna Valio Oivariini® levitteen Suomen luotetuimmaksi voi- ja levitemerkiksi. 

Valio Oivariini® sai 20,4 % voi- ja levitekategorian maininnoista. Erityisen suurta luottamus merkkiin oli alle 50-vuotiaiden vastaajien keskuudessa. Kategorian kolmanneksi luotetuimmaksi tuotemerkiksi kuluttajat valitsivat Valio voin, joka on myös Valio Oivariini® levitteen tärkein raaka-aine.

"Olemme iloisia, että Valio Oivariini® on Suomen suosituin levitemerkki tänäkin vuonna. Tuotteen vahvuuksia ovat monikäyttöisyys, kotimaisuus, lisäaineettomuus sekä tietenkin hyvä maku", markkinointipäällikkö Patricia Holmström arvioi.

Vuosittainen Luotetuin Merkki -tutkimus toteutettiin Suomessa kuudennentoista kerran, ja siihen vastasi 1 967 Valitut Palat -lehden tilaajaa. Valio Oivariini® on saanut voi- ja levitekategorian luotetuimman merkin tunnustuksen jo useana vuonna peräkkäin.

Lisätietoja tutkimuksesta