9/29/2015

Valio Oivariini® on Suomen luotetuin levitemerkki

Kuluttajat ovat jälleen valinneet Valio Oivariini® levitteen Suomen luotetuimmaksi voi- ja levitemerkiksi Reader’s Digestin (Suomessa Valitut Palat) vuosittain tehtävässä Luotetuin Merkki -tutkimuksessa. Valio Oivariini® on saanut tunnustuksen jo useana vuonna peräkkäin.

Valio Oivariini® sai 22 prosenttia kategorian maininnoista. Naiset ja alle 50-vuotiaat nimesivät Valio Oivariini® levitteen luottomerkikseen hieman miehiä ja yli 50-vuotiaita useammin. Toiseksi luotetuimmaksi voi- ja levitemerkiksi kuluttajat valitsivat Valio voin, joka on myös Valio Oivariini® levitteen tärkein raaka-aine.

– Valio Oivariini® on jo vuosia ollut Suomen suosituin levitemerkki. Se on monikäyttöinen voin makuinen levite, joka tekee yksinkertaisistakin raaka-aineista maistuvampia. Hyvän maun, luonnollisten raaka-aineiden ja lisäaineettomuuden merkitys on korostunut kuluttajien valinnoissa, ja se näkyy myös näissä tuloksissa, markkinointipäällikkö Patricia Holmström arvioi.

Vuosittainen Luotetuin Merkki -tutkimus toteutettiin Suomessa nyt viidennentoista kerran, ja siihen vastasi 2 036 Valitut Palat -lehden tilaajaa. Tutkimus toteutettiin samaan aikaan myös kuudessa muussa Euroopan maassa.