Valio Plus Akatemia™ vie lasten ja nuorten liikunnan tukemisen uudelle tasolle

Valio Oy ja huippu-urheilijoiden Valiojoukko aloittavat uudenlaisen ja entistä konkreettisemman työn lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Valio käynnistää Valio Plus Akatemia™ ohjelman, joka jakaa stipendejä lapsille ja nuorille. Stipendien kokonaisarvo riippuu hakemusten määrästä ja sisällöstä. Ohjelman kummeina toimivat Sami Hyypiä, Kiira Korpi, Joel Pohjanpalo ja Teemu Selänne.

Lasten ja nuorten hyvinvointi on ollut vuosia Valion sponsoroinnin ykköskohde. Valio Plus Akatemia™ ohjelman myötä työ saa uudenlaisia ja entistä konkreettisempia muotoja. Valio Plus Akatemia™ jakaa stipendejä alle 18-vuotiaille yksilöurheilijoille, joukkueille ja koululaisille lajiin katsomatta. Lisäksi ohjelma edistää lasten ja nuorten ravitsemusta sekä tekee tapahtumayhteistyötä lasten, nuorten, heidän perheidensä ja urheiluseurojen kanssa. Valio Plus Akatemia™ auttaa esimerkiksi ravitsemusluentojen ja kokkikoulujen järjestämisessä paikallisesti.

– Lasten ja nuorten liikunta tarvitsee portinavaajia. Haluamme yhdessä Valiojoukon kanssa kannustaa lapsia ja nuoria terveellisten elämäntapojen pariin. Autamme lapsia ja nuoria eteenpäin liikuntaharrastuksissaan erityisesti urheilijan polun alkupäässä. Uskomme, että se voi synnyttää myös tulevaisuuden mestareita, Valion markkinointijohtaja Susanna Takkunen kertoo.

Valio Plus Akatemia™ tarjoaa uudenlaisen areenan keskustelulle lasten ja nuorten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, jonka tärkeä osa liikunta on. Keskustelua käydään niin verkossa kuin paikallisissa tapahtumissa ympäri Suomen.

Ensimmäinen haku alkaa kesäkuussa

Valio Plus Akatemia™ jakaa ensimmäiset stipendit tulevana syksynä. Hakukierros käynnistyy kesäkuun 2013 alussa, ja aikaa hakemusten lähettämiselle on elokuun loppuun asti. Hakemukset tulee lähettää verkkolomakkeella osoitteessa www.valio.fi/valioakatemia.

Stipendien ja muun tuen tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten liikunnan iloa ja hyvinvointia aina huippu-urheiluun asti. Tärkeintä on, että stipendi vie saajaansa liikuntaharrastuksessa eteenpäin. Hakemuksessa tulee kertoa, mihin stipendi käytetään ja miksi se on saajalleen hyödyllinen. Hakijat voivat liittää hakemukseen kuvia ja videoita, joista välittyy tsemppihenki ja tekemisen meininki.

Ensimmäiset stipendien saajat julkaistaan lokakuun 2013 aikana. Seuraava hakukierros on vuonna 2014.

Tutustu Valio Plus Akatemia™ ohjelmaan ja kummeihin osoitteessa www.valio.fi/valioakatemia.

Katso Kiira Korven terveiset YouTubesta>>

Katso Teemu Selänteen terveiset YouTubesta>>


Energiatarpeesi