10/27/2016

Valio tukee Kerttu Niskasta kohti Lahden MM-hiihtoja – ja kutsuu samalla kaikki suomalaiset ladulle

Valio tukee Lahdessa ensi vuoden alussa järjestettäviä hiihdon MM-kisoja yhtenä kisojen kansallisista kumppaneista. Valio on mukana kisoissa tsemppaamassa huippuhiihtäjä Kerttu Niskasta kohti MM-kisamenestystä.

– Yhteistyömme Kertun kanssa alkoi vuonna 2014. Kerttu toimii sisukkaana ja positiivisena esikuvana suomalaisille lapsille ja nuorille Valio Akatemia® ohjelmassamme. On luonnollista, että olemme mukana Lahden MM-kisoissa tukemassa Kerttua kohti hänen unelmaansa. Ja onhan hiihto kiistatta koko kansan urheilulaji, samaan tapaan kuin Valio on koko kansan brändi. MM-hiihtoihin osallistuminen on myös hyvä tapa juhlistaa 100-vuotiasta Suomea, projektipäällikkö Nina Wahlström Valiolta perustelee.

Kerttu Niskanen on toiminut vuodesta 2014 alkaen lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia tukevan Valio Akatemia® ohjelman kummina kannustaen heitä kohti omia unelmiaan ja terveellisten elämäntapojen pariin. MM-hiihtojen alla Kerttu nähdään myös esimerkiksi Valio Plus™ maitotölkeissä. Valion yhteistyö Lahden MM-kisojen kanssa näkyy muun muassa Valion tuotteina kisojen ravintoloissa.

Koko Suomi ladulle: Valio lahjoittaa suksipaketteja perheille

MM-kotikisojen lähestyessä Valio ja Kerttu Niskanen haluavat kannustaa kaikkia suomalaisia hiihtoladulle. #suksiladulle-kampanja inspiroi perheitä löytämään yhdessä liikkumisen ilon.

Valio haluaa mahdollistaa perheiden hiihtoharrastuksen ja arpoo 20 suksipakettia mukaan ilmoittautuneiden kesken. Suksipakettien arvontaan voi osallistua osoitteessa www.valio.fi/suksiladulle 28.10.–4.12.2016.

Joulukuussa valio.fi-verkkopalveluun avataan #suksiladulle-ulkoiluhaaste, joka innostaa perheitä liikkumaan Suomen kauniiseen luontoon. Mobiilissa toimivan ulkoiluhaasteen avulla voi löytää digitaalisia kätköjä, jotka on sijoitettu kauniisiin ulkoilupaikkoihin ympäri Suomen. Digitaalisiin kätköihin on piilotettu arpalippuja, joissa palkintoina on esimerkiksi lippuja Lahden MM-kisoihin ja Valion tuotteita.

Hiihtämään kilpaa Kertun kanssa

Jos haluaa testata päivän hiihtokunnon tai muuten vain hakea vauhtia ladulle, voi osallistua Valion ja Kerttu Niskasen sprinttihaasteeseen, jossa kuka tahansa voi nousta suksille ja hiihtää leikkimielisesti kilpaa 20 metrin matkan Kerttu-hahmoa vastaan.

Sprinttihaasteeseen voi osallistua ensimmäisen kerran SkiExpo-messuilla Helsingissä 4.-6. marraskuuta. Haaste on mukana myös Lasten Jouluriehassa Narinkkatorilla Helsingissä 16.–18.12.2016 ja Lahden MM-kisoissa joka päivä.