Siirry sisältöön

19.12.2017

Valio tuo markkinoille suomalaisesta kaurasta valmistetun Valio Oddlygood™-tuoteperheen

Oddlygood

Valio tuo helmikuussa 2018 kauppoihin uudet kasvipohjaiset tuotteet. Lusikoitavat Valio Oddlygood™-gurtit ja -kaurajuoma on valmistettu suomalaisesta kaurasta Valio Riihimäen ja Turengin tehtailla. Maito tulee jatkossakin olemaan toimintamme keskiössä, ja uudet tuoteinnovaatiot täydentävät tarjontaamme.

Valio tuo maito-, hedelmä- ja marjapohjaisten tuotteidensa rinnalle alkuvuodesta uudenlaisia kasvipohjaisia tuotteita. Valio Oddlygood-gurtti on suomalaisesta kaurasta valmistettu, lusikoitava välipala. Valio Oddlygood™-kaurajuoma on sekin tehty kotimaisesta kaurasta ja sopii joko sellaisenaan jano- ja ruokajuomaksi, smoothien pohjaksi tai käytettäväksi kylmässä ja lämpimässä ruoanvalmistuksessa.

– Halusimme tuoda kasvipohjaisten tuotteiden kategoriaan tuoteperheen, joka on samaan aikaan maultaan ihmeellisen hyvä ja koostumukseltaan tavattoman täyteläinen. Tutkimusten mukaan kuluttajat kaipaavat kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaan lisää hyvänmakuisia ja kotimaisia vaihtoehtoja. Kasvipohjaisia tuotteita käytetään Suomessa erityisesti vaihtelunhalusta. Tuotteet ovat maidottomia, joten ne sopivat myös maitoallergisille ja vegaaneille, liiketoimintapäällikkö Anne Arponen Valiolta kertoo.

Valio Oddlygood™ -tuotteisto sisältää laajan valikoiman tuttuja suosikkimakuja ja erilaisia pakkauskokoja. Lusikoitavan täyteläisen, jogurtinkaltaisen Valio Oddlygood™-gurtin maut ovat mango, vadelma, mansikka, mustikka ja vanilja. Maustamattoman kaurajuoman rinnalla makuvalikoimassa on myös tumma kaakao.

Valion menestys perustuu kuluttajien kuuntelemiseen ja tuoteinnovaatioihin

Valio on ruokatalo, joka on aina suhtautunut uteliaasti ja avoimesti erilaisiin raaka-aineisiin ja ruoka-alan ilmiöihin sekä tarttunut niihin kehittäen herkullisia vaihtoehtoja kuluttajille.

– Kuuntelemme kuluttajia herkällä korvalla ja haluamme jatkuvasti tarjota uusia, kiinnostavia tuoteinnovaatioita. Tuotekehitysosaamisemme on huippuluokkaa, ja yli 100 vuoden aikana kertyneen innovaatio- ja teknologiaosaamisemme avulla voimme valmistaa laadukkaita tuotteita myös muista kuin pääraaka-aineestamme maidosta. Olemme jo vuosikymmenien ajan valmistaneet esimerkiksi mehuja ja marjakeittoja. Kuluttajat pääsevät nauttimaan hyvästä mausta jälleen uudessa tuotekategoriassa, Valion toimitusjohtaja Annikka Hurme summaa.

– Suomalaiset maitotilayrittäjät omistavat osuuskuntien kautta Valion, joten maito tulee jatkossakin olemaan toimintamme keskiössä. Uskomme laadukkaiden ja hyvänmakuisten maitotuotteiden menestykseen, ja uudet tuoteinnovaatiot täydentävät tarjontaamme. Valio ja valiolaiset yrittäjät menestyvät, kun kuuntelemme kuluttajaa ja tarjoamme monipuolisesti vaihtoehtoja eri käyttötilanteisiin, Valion hallituksen puheenjohtaja Vesa Kaunisto toteaa.

Valio Oddlygood™ -tuotteisto lanseerataan helmikuussa Suomen markkinalle ja kevään 2018 aikana myös Ruotsiin.

Kuvia aineistopankista

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search