6/28/2016

Valio tuo OKRA-messuille innovaatioita suomalaisesta maidosta

Valio on lanseerannut tänä vuonna monta innovatiivista, suomalaisesta maidosta valmistettua tuotetta: Valio Better™ rahkariinin, vähempisokeriset Valio Play® välipalat sekä Valio ValSa® maitosuolatuotteet. Innovaatio on pääteemana myös Valion osastolla OKRA-messuilla,  joille Valio osallistuu yhdessä osuuskunta Länsi-Maidon kanssa. ​

 

– Maito on uskomattoman monipuolinen raaka-aine, jota on helppo rakastaa. Valion rakkaus suomalaiseen maitoon näkyy ja maistuu tänä vuonna OKRA-messuilla useiden innovatiivisten uutuustuotteiden muodossa, messuista vastaava projektipäällikkö Anne-Brigitte Aminoff kertoo.

Laajan messuosaston ohjelma on suunniteltu koko perheelle. Lapsia ilahduttavat traktoriajorata sekä Valio Play® piste, jossa voi voittaa välipalan onnenpyörästä. Viilennystä voi hakea Valio Hörppy™ pisteeltä. Lisäksi Valion ja valiolaisten osuuskuntien asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa messuvieraiden kysymyksiin ja esittelemässä Valmakauppaa.

Keskiviikkona 6.7. Valio ja Länsi-Maito järjestävät yhdessä perinteisen maitojuhlan, jossa puhujina ovat maatalousministeri Kimmo Tiilikainen, Valiolla tuoteryhmistä ja tuotekehityksestä vastaava johtaja Tuomas Salusjärvi sekä Länsi-Maidon toimitusjohtaja Kari Aakula ja hallituksen puheenjohtaja Mauri Penttilä.

OKRA-maatalousnäyttely järjestetään 6–9.7. Oripään lentokentällä, ja paikalle odotetaan 80 000 kävijää. Tutustu tapahtumaan tarkemmin osoitteessa www.okramaatalous.fi