Siirry sisältöön

3.5.2022

Valion kesä 2022 maistuu mansikalta, kuumentaa grillit ja tarjoilee eväät pieniin suuriin hetkiin

Valion kesän uutuudet ovat rantautuneet kauppojen hyllyille. Ostoskoriisi voit poimia esimerkiksi vaaleanpunaisen oikotien mansikkaisiin hetkiin, suussa sulavat herkut grillikauden avaukseen sekä ihastuttavat uutuudet evääksi kesän kaikkiin retkiin.

Nauti ihanasta mansikan mausta

Maistuisiko sinulle pala mansikkaista brita-juustokakkua vai upottaisitko lusikkasi raikkaaseen mansikka-raparperijäätelöön? Miksi valita, kun voit saada molemmat! Tuomme mansikkakerman suosikkimauksi kesän leivontaan. Kuluttajien hartaasti toivoman uutuuden avulla kesän himotuimmat leivonnaiset on helppo kattaa pöytään ­– ­­äitienpäivästä läpi toukokuun leivontasesongin aina mökkikesän viimeiseen jälkiruokaan.

Laktoositon Valio mansikkakerma on ainutlaatuinen innovaatio herkutteluun. Pari vuotta sitten lanseeraamamme, leipojien luottotuotteeksi nousseen, Valio kinuskikerman tavoin saat nyt kaiken yhdellä kermalla: vatkaa se kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta helposti kastikkeeksi. Ja nauti ihanasta mansikan mausta. Kausimaku on myynnissä toukokuusta elokuuhun 2022.

Tutustu mansikkakermaan tarkemmin ja ihastu resepteihin.

Juustojen ystävää hemmotellaan grillikaudella

Täyteläisiä makuja, suussa sulavaa herkullisuutta sekä vanhoja tuttuja – niistä on kuumimman sesongin herkullisimmat hetket tehty. Valio Koskenlaskija® chipotle sulatejuustoviipale kutkuttaa voimakkaampaa makua hakevia makuhermoja juuri sopivan paksuin ja pehmein viipalein. Uutuus toimii erityisen hyvin hampurilaisissa ja lämpimissä leivissä.

Valio Oddlygood® Veggie tuoteperhe kasvaa puolestaan kasvipohjaisella vaihtoehdolla mozzarellajuustolle. Mieto ja täyteläinen maku sekä erinomainen sulavuus ovat jokaisen pizzanpaistajan unelma. Mikä parempaa kuin tarjota koko seurueelle siivut pizza margheritaa tai ihastuttaa vegaanisten texmex-uunimunakoisojen kera? Mitä parempi maku, sitä suurempi vaikutus!

Uusi herkullisempi resepti tuo uutta myös kasvipohjaisten viipaleiden tarjontaan: entistä sulavammat Oddlygood® Veggie viipaleet sopivat lämpimään ruoanlaittoon kuten burgereihin ja grilliherkkuihin. Päivitetty vihreän värinen pakkausilme herättää huomiosi kaupan hyllyllä. Tutustu herkullisiin resepteihimme täällä.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen Valio Eila® grillijuusto palaa tarjontaan kesän sesongille burgerien väliin, salaatin kaveriksi, grilliruoan lisukkeeksi sekä grillivartaisiin.

Treenin jälkeen, piknik-lounaan kruunuksi tai ihan muuten vaan

Valio PROfeel® uutuus suklaanmakuinen proteiinimousse maistuu treenin jälkeen ja saa kiitosta niin herkullisesta maustaan kuin kuohkeasta rakenteestaan. PROfeel® FitFinder kokoaa yhteen kuluvan vuoden kuumimmat treenipaikat: tänä kesänä treenataan kotikaupungin ulkokuntosaleilla ja liikuntapuistoissa sekä mökkipaikkakunnan tarjoamilla piilotetuilla helmillä. Kartalla on jo 1500 kesäistä tärppiä ja mikä parasta, voit vinkata myös omista suosikkipaikoistasi palvelussa.

Uudet, raikkaat Valio Gefilus® smoothiet ovat täynnä makua, väriä ja vitamiineja. Smoothiet ovat täysin kasvipohjaisia ja makeutensa ne saavat vain hedelmistä. Ison pakkauskoonsa puolesta ne sopivat erinomaisesti jaettavaksi kesän riennoissa! Raikkaan hedelmäiset smoothiet sisältävät runsaasti C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät luontaisen puolustusjärjestelmän normaalia toimintaa osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Kartonkipikariin pakattu Valio Luonnonjogurtti+™ appelsiini, mango & sitruuna täydentää Ei lisättyä sokeria – jogurttien valikoimaa kiinnostavalla ja herkullisella maulla. Aidosti makeutusaineeton hedelmäjogurtti, jonka makeus tulee vain hedelmistä, tarjoaa nautinnollisen välipalahetken piknik-viltillä puiston katveessa. Vuodelta 2015 tuttu ja suosittu raikas kausimaku sitruuna-lime tuo kesän puolestaan Valiojogurtti® -tuoteperheeseen.

”Kun elämä antaa sitruunajäätelön, syö se.” Raikkaan sitruunaista kermajäätelöä ja makeankirpeää limekastiketta, juuri niitä Valio Jäätelöfabriikki tuuttien joukkoon kaivattiinkin. Kevään uutuus tuutti lime-sitruuna on muiden Valio Jäätelöfabriikki tuuttien tavoin laktoositon ja gluteeniton. Hyötyvaikutukset: tuo pakkasen kirpeyttä kuumaankin päivään!

Uusi merkki muistuttaa Valion perustehtävästä

Otimme keväällä 2022 käyttöön Tuotot aina Valio tilallisille -merkin. Se näkyy jatkossa esimerkiksi mainonnassamme ja some-kanavillamme. Merkin tehtävänä on muistuttaa perustehtävästämme. Siitä, että maksamme toimintamme kaikki tuotot suomalaisille tiloille.

Lue viimeisimmät uutiset tai tutustu uutisarkistoon

Search