6/30/2014

Valion Okra-messuosastolla kokkaillaan

Valio on mukana 2.−5. heinäkuuta Oripäässä järjestettävässä Okra-maatalousnäyttelyssä yhdessä osuuskunta Länsi-Maidon kanssa. Valion osastolla näkyy ja kuuluu rakkaus suomalaiseen maitoon. Valio kertoo messuilla laadukkaista tuotteistaan ja työstään omistajiensa, eli suomalaisten maidontuottajien, elinkeinon edistämiseksi. Messuosastolla on tekemistä ja näkemistä kaikenikäisille messukävijöille.

– Valion keittiömestari Jani Lamminperä kokkaa vieraidensa kanssa osastollamme kolme kertaa päivässä. Kesän parhaat herkut syntyvät muun muassa Valio Crea® ruoanvalmistustuotteista ja muista kotimaisista raaka-aineista. Toivomme, että kokkausnäytökset tarjoavat inspiraatiota messukävijöille, projektipäällikkö Anne-Brigitte Aminoff sanoo.

Tutustu myös juustomestareihin

Valion osastolla voi tutustua Valion omiin juustomestareihin Tapani Lahnalampeen ja Anja Pölöseen. He maistattavat Valio Alppi Kreivi® ja Valio Finlandia™ juustoja ja kertovat juustonvalmistuksesta ja omasta työstään.

Juustojen lisäksi Valion osastolla voi maistaa uutta Valio Eila® Latte maitokahvijuomaa ja Valio Gefilus® piimää sekä mangon- että mustikanmakuisena.

Perheen pienimmät pääsevät kokeilemaan taitojaan traktoriradalla ja voittamaan mehupalkintoja onnenpyörästä. Myös Valio Grandi® kaivosta saa raikasta kesäjuotavaa.

Valion osastolla ovat paikalla myös uusi, toukokuussa 2014 tehtäväänsä valittu maitolähettiläs Anni Lehtonen ja Valion alkutuotannon asiantuntijoita, jotka vastaavat kysymyksiin maidosta ja vastuullisesta maidontuotannosta.

Tutustu tarkemmin Okra-maatalousnäyttelyyn osoitteessa www.okramaatalous.fi.