Valion Rauno Hiltunen Ruokatieto ry:n puheenjohtajaksi


 Valion Strategia ja mainonta -toiminnon johtaja Rauno Hiltunen on valittu Ruokatieto ry:n hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2014. Hallituksessa on 13 elintarviketeollisuuden, kaupan ja järjestöjen edustajaa. Varapuheenjohtajana jatkaa toiminnanjohtaja Antti Sahi tuottajajärjestö MTK:sta. 

– Näen tärkeänä puolustaa paikallista ruokaa ja nostaa sen tunnettuutta, erityisesti Hyvää Suomesta -merkin eteen 20 vuoden aikana tehtyä hyvää työtä. On merkittävää, että yhteen Suomen tunnetuimpaan brändiin on sitoutunut suuri osa suomalaista ruuan alkutuotantoa, ruokateollisuutta ja kauppaa, Rauno Hiltunen korostaa.

Ruokatieto Yhdistys ry edistää suomalaista ruokakulttuuria viestimällä ruuasta ja ruokaketjusta sekä tekemällä tunnetuksi Hyvää Suomesta -merkkiä suomalaisen elintarvikkeen tunnuksena.  Yhdistyksellä on noin 240 jäsentä, joihin kuuluvat kaikki Hyvää Suomesta -merkkiä käyttävät yritykset sekä muita suomalaista ruokaketjua edustavia yhteisöjä. Vuonna 1958 perustettu yhdistys toimii Helsingin Tukkutorilla. Yhdistyksen aiempina niminä ovat olleet Maatalousalan tiedotuskeskus MAT ry ja Finfood – Suomen Ruokatieto ry.


Energiatarpeesi