8/26/2015

Valion syyskuun uutuudet pian kaupoissa

Valio tuo taas syyskuun alussa kauppoihin monia maukkaita uutuuksia. Välipalavalikoima laajenee vähempisokerisilla vaihtoehdoilla, kuten kuluttajat ovat toivoneet. Arjen ruoanlaittoon on tarjolla helpotusta esimerkiksi valmiskastikkeiden muodossa. Juustohyllyyn tulee uusia, vahvoja makuja, sillä suomalaisten juustomaku on kehittynyt vahvempaan suuntaan. Lisäksi joulun tutut kausimaut palaavat syksyksi valikoimiin.

Valiojogurtti® Rahkainen on tuplasti parempi välipala

Maustettujen jogurttien ystävät saavat uuden rahkaisen vaihtoehdon, kun Suomen suosituin jogurttiperhe kasvaa. Valiojogurtti® Rahkainen on tuplasti parempi välipala – siinä yhdistyvät vähempisokerinen jogurtti ja runsasproteiininen rahka. Uutuustuotteissa on 30 % vähemmän lisättyä sokeria kuin tavanomaisissa jogurteissa. Jogurttiin yhdistetty, runsaasti proteiinia sisältävä rahka takaa täyteläisen aamu- tai välipalan. Mukanakin helposti kulkevissa juotavissa Valiojogurtti® Rahkaisissa maistuvat mansikka ja persikka. Lusikoitavissa rahkajogurteissa on kolme eri makua: mansikka-metsämansikka, päärynä-vanilja sekä vadelma-passion. Jogurtit ovat vähälaktoosisia.

Valio Kefir sarjaan suomalaisten suosikkimaku mustikka

Maailmalla supersuosittu kefiiri on valloittanut myös suomalaisten sydämet. Keväällä kauppoihin tulleet Valio Kefir LGG® juotavat välipalat ovat vastaus kuluttajien toiveisiin vähempisokerisista välipaloista. Nyt pehmeän pirskahteleva Valio Kefir sarja kasvaa suomalaisten suosikkimaulla mustikalla. Makea mustikka ja raikas kefiiri ovat oiva makupari. Mustikkakefiirissä on lisättyä sokeria vain 4 g / 100 g, mikä on 40 % vähemmän kuin tavanomaisissa maustetuissa maitopohjaisissa välipaloissa. Valio Kefir LGG® sisältää maailman tutkituinta Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteeria ja on laktoositon.

Luonnonjogurtti nyt myös kreikkalaisena

Raikas luonnonjogurtti tulee nyt trendikkäänä kreikkalaisena versiona. Uusi Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti on hyvää sellaisenaan ja sopii myös niille, jotka haluavat maustaa jogurttinsa itse. Kuluttajat ovat toivoneet vähärasvaisempaa kreikkalaista jogurttia, joka sopii päivittäiseen käyttöön. Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti sisältää rasvaa vain 2 %, kun kreikkalaisissa jogurteissa sitä tyypillisesti on 8-10 %. Uutuusjogurtin proteiinipitoisuus on myös jogurtiksi korkea, 5,8 %. Runsaampi proteiini takaa tuotteelle kreikkalaisille jogurteille tyypillisen raikkaan ja pehmeän maun sekä täyteläisen rakenteen. Jogurtti sisältää luonnon omia asidofilus- ja bifidobakteereja ja on laktoositon.

Herkutteluun Valio Eila® kermavanukas

Vallan kumouksellinen herkku Valio Eila® kermavanukas on nopea ja maukas valinta jälkiruoaksi tai herkutteluhetkiin. Kermavanukas maistuu molemmin päin: sen voi kumota tarjolle näyttäväksi annokseksi tai nauttia suoraan pikarista. Suussa sulavan vanukkaan kaverina tarjotaan raikas kastike. Makuina mango ja vadelma. Tuote on laktoositon ja säilöntäaineeton.

Kermaiset kastikkeet kokkailun pohjaksi

Arjen ruoanlaittoon helpotusta tarjoavat uudet, kermaiset kastikkeet: Valio kermainen juustokastike ja Valio kermainen ruskea kastike. Kastikkeiden paksu rakenne ja täyteläinen maku syntyvät Valio kermasta. Lämmitä kattilassa tai mikrossa ja maukkaat kastikkeet ovat valmiina tarjottaviksi. Halutessaan kastikkeita voi maustaa itse lisää oman maun mukaan tai hyödyntää erilaisten ruokien ainesosana. Kastikkeet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia, ja ne myydään 3 desilitran pakkauksissa. Uutuudet löytyvät kaupan kermahyllystä.

Vahvoja makuja juustopöytään

Syksyn pimenevät illat, pikkujoulukausi ja joulun aika ovat kuin luotuja juustoilla herkutteluun. Suomalainen juustomaku on kehittynyt voimakkaampaan suuntaan, ja uutuusjuustot Valio Keisarinna® ja Valio Juhla® cheddar ovatkin makuasteikon vahvemmasta päästä.

Etelä-Euroopan juustokulttuurista inspiroituneena Valion juustomestarit loivat täysin uudenlaisen juustotyypin. Valio Keisarinna® lainaa herkullisen karamellimaisia makuvivahteita kovilta italialaisilta juustoilta mutta on rakenteeltaan goudamaisen kimmoisa ja aavistuksen kiteinen. Valio Keisarinna® kypsyy kuusi kuukautta, ja siinä on rasvaa 30 % ja suolaa 1,8 g / 100 g. Hienostuneen hapan, suolainen ja mureneva Valio Juhla® juusto kehitettiin aikanaan Valion 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Valio Juhla® cheddar tuodaan nyt kauppoihin juhlistamaan 110-vuotiasta Valiota. Juusto kypsyy vähintään kuudesta seitsemään kuukautta. Siinä on rasvaa 32 % ja suolaa 1,8 g / 100 g.

Valio Polar® Saaristo on erityisen hyvä makupari saaristolaisleivän tai ruisleivän kanssa, sillä juustossa on häivähdys makeutta. Hyvin höylättävänä juusto sopii erityisesti leivän päälle mutta kannattaa kokeilla myös herkutteluun. Viipaleina tuttu Valio Polar® Leppäsavu saapuu kauppoihin myös kuluttajien toivomana palajuustona. Täyteläinen juusto, joka on savustettu aidolla lepällä, tuo vaihtelua juustotarjottimelle. Valio Polar® Saaristo ja Valio Polar® Leppäsavu sisältävät rasvaa 28 % ja suolaa 1,3 g / 100 g.

Jouluiset kausimaut tulevat taas

Valion joulunmakuiset kausituotteet palaavat syksyksi valikoimiin. Viime syksynä lanseerattu Valio maustettu rahka luumu-kaneli oli menestys. Laktoositon rahka taipuu monenlaisiin joulunajan leivonnaisiin. Valio Koekeittiön luumu-kaneliruuduissa rahka maistuu sekä taikinassa että kuorrutuksessa. Kakkujen täytteenäkin se on verraton.

Aidoilla joulumausteilla maustetut Valio glögit sopivat loppusyksyyn ja talvisiin juomahetkiin – miksei myös ruoanlaittoon ja leivontaan! Vaihtelua kaipaavan kannattaa kokeilla glögin sijaan Valio Hehku® rypälejuomaa. Lokakuussa valikoimiin palaavat myös omenan ja aronian makuinen Valio Talvipäivä mehu sekä Valio luumu-rusinakeitto.

Kaikkiin syyskuun uutuuksiin voit tutustua Tuotteet osiossa >>