1/12/2016

Valion uusi treenipalvelu tekee liikunnan aloittamisesta helpompaa

Moni suomalainen haaveilee liikunnan aloittamisesta uuden vuoden alkaessa. Liikkeellelähtö on kuitenkin usein haastavaa syystä tai toisesta. Valio PROfeel® Treeniapuri on uudenlainen, helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla voi treenata missä ja milloin vain. Palvelu sopii kaikentasoisille liikkujille aloittelijoista kokeneisiin.

”Erilaisissa tutkimuksissa nousee esille, että suomalaiset haluaisivat liikkua enemmän, mutta ensimmäisen askeleen ottaminen on usein vaikeaa. Pohdimme, miten voisimme osaltamme auttaa. Haluamme kannustaa liikkumaan, voittamaan tekosyyt sekä tarjota uusia ideoita ja vaihtelua liikkumiseen.  Kehitimme Treeniapurin, joka auttaa liikkumaan ja tuo uutta inspiraatiota treenaamiseen”, kategoriapäällikkö Jussi Mattsson Valiolta perustelee.

Nopea sokkotreeni tai pidempi treeniohjelma

Valio PROfeel® Treeniapuri on ilmainen mobiili- ja verkkopalvelu, joka tarjoaa kaksi erilaista tapaa treenata. Valittavana on joko nopea sokkotreeni tai pitkäkestoinen treeniohjelma.

Sokkotreeniominaisuus erottaa Treeniapurin monista muista treenisovelluksista. Sokkotreenin alussa käyttäjä määrittää käytettävissä olevan ajan ja sen, minkälaisen harjoituksen haluaa tehdä. Tämän jälkeen Treeniapuri koostaa käyttäjälle sopivan treenin. Aika ei siis ole este liikkumiselle – vartissakin ehtii jo paljon, kun treeni on hyvin suunniteltu.

Jos on halukas sitoutumaan pidempään treeniohjelmaan ja tavoitteena on esimerkiksi hankkiutua eroon joulukiloista, voi valita ennalta määritellyn treeniohjelman 12 erilaisesta vaihtoehdosta. Yksi treeniohjelma sisältää 10–14 treenikertaa ja auttaa askel askeleelta kohti omaa tavoitetta.

Palvelu sisältää yli 150 erilaista, personal trainer Samuli Mäenpään suunnittelemaa liikettä, joista jokaiseen on myös havainnollinen videovinkki. Liikkeet voi tehdä kotona ilman erityisiä apuvälineitä, joten treenin aloittaminen on helppoa. Jokainen treenikerta sisältää alkulämmittelyn, treenin ja venyttelyn.

Valion teettämässä tutkimuksessa (n=194) sekä valmiit treeniohjelmat että sokkotreeni kiinnostivat tutkimukseen osallistuneita suomalaisia. Vastaajien mielestä se, että Treeniapurin hyödyntäminen ei vaadi apuvälineitä ja erikoisjärjestelyjä, madaltaa kynnystä harjoittelun aloittamiseen.

Valio PROfeel® Treeniapuri -sovelluksen voi ladata iOS- ja Android-puhelimille. Treeniapuria voi käyttää myös selaimella osoitteessa www.valio.fi/profeel.

Lataa sovellus iPhonelle >>

Lataa sovellus Androidille >>

Katso esittelyvideo Treeniapurista >>

Heraproteiinia palautumiseen

Uusi Valio PROfeel® voimamaitojuoma on hyvä proteiinipitoinen palautusjuoma treenin jälkeen. Voimamaitojuomassa on tavalliseen maitoon verrattuna kaksi kertaa enemmän tuoretta heraproteiinia.

Maidon heraproteiini on huippuluokan proteiinia, koska se sisältää runsaasti elimistön tarvitsemia välttämättömiä aminohappoja. Valio on kehittänyt ainutlaatuisen valmistusmenetelmän, jolla maidosta voidaan hellävaraisesti erottaa tuoretta heraproteiinia niin, että kaikki heran hyödylliset ominaisuudet säilyvät. Suodattamalla erotettua heraproteiinia voidaan lisätä valittuihin tuotteisiin, kuten Valio PROfeel® voimamaitojuomaan.

Tavallista enemmän heraproteiinia on myös Valio PROfeel® proteiinijuomissa. Niissä on proteiinia 20 g per annos, josta puolet on tuoretta heraproteiinia. Tammikuussa kauppoihin tulivat uudet sokeroimattomat proteiinijuomat, makuina suklainen ja mansikkainen.

Lisätietoja uutuuksista>>