Mitä tänään ruoaksi? Katso vinkkejä valioreseptit.fi

Mitähän sitä tänään laittaisi ruoaksi? Samoja kestosuosikkeja vai vihdoin jotain vaihtelua? Valioreseptit.fi-palvelun avulla on helppo onnistua!
 

Valioreseptit.fi-palvelusta voit hakea ruokaohjeita ruokalajin, ruoka-aineen, sesongin sekä juhlan ja kansainvälisen teeman mukaan. Upeat kuvat havainnollistavat ruoanlaittoa ja nostattavat veden kielelle!

Grilliruokaa ja raparperia

Jos esimerkiksi suunnittelet juhannuksen grilliruokia, voit kirjoittaa hakukenttään "grilli" ja valita samalla hakutermeiksi pääruoan. Hakutuloksia saa rajattua lisäämällä tai muuttamalla hakutermejä.

Jälkiruoaksi voisi olla mukava laittaa jotakin uutta raparperista. Kirjoita hakukenttään "raparperi" ja valitse ruokalajiksi jälkiruoka. Ruoka-aineet -valikosta voit tarvittaessa lisäksi valita hakutermiksi laktoosittomuuden.

Symbolit nopeuttavat ja helpottavat hakua.

Nopea, suosittu ja laktoositon resepti? Kyllä onnistuu!

Reseptejä voi hakea myös sen mukaan, mitkä niistä ovat suosituimpia, nopeimmin valmistettavia tai uusimpia.
Reseptin linkkien kautta pääset tarkistamaan tuotetiedot, jos vaikka mietit, oliko uutuustuote HYLA® vai laktoositon. Hakutoiminnoissa ruoka-aineet -valikon alta voit valita vähälaktoosisen, laktoosittoman, gluteenittoman tai kevyen ruokavalion.

Reseptien ruoka-aineiden määriä voi muuttaa ruokailijoiden määrän mukaan. Jos siis ruokapöydän ääressä jollakin aterialla onkin 10 ruokailijaa normaalin 3:n sijaan, palvelu muuntaa määrät sopiviksi puolestasi.
 

Skaalaustoiminnolla voit kätevästi muuttaa reseptin raaka-aineiden määriä ruokailijoiden määrän mukaan.

Tutustu palveluun

Tutustu palveluun osoiitteessa www.valioreseptit.fi
Palvelun esittelysivulla on videoita, jotka opastavat palvelun käyttöön.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

Osallistu Ei kiitos

Energiatarpeesi