Raikkaat Valio piimät saivat uudet pakkaukset

Valittu design voitti kuluttajatesteissä ylivoimaisesti. Pakkausuudistuksen avulla viestitään piimien luonnollisuudesta ja raikkaudesta.

Valio rasvaton piimä, Valio HYLA® rasvaton piimä ja Valio AB® piimä saivat toukokuussa 2011 uudet pakkaukset. Uudessa ilmeessä kiitosta keräsivät raikkaus ja luonnollisuus, selkeä teksti ja yksityiskohdat, kuten leppäkerttu ja perhonen, kertoo tuotepäällikkö Paula Viikari.

Uudistuksella haluttiin myös selkeästi erottaa erilaiset piimät toisistaan. Piimien käyttäjät ovat uskollisia omalle piimälleen. Valio rasvaton piimä on kaikkein suosituinta, mutta Valio Luomu™ rasvattoman piimän ja Valio Laktoositon™ rasvattoman piimän myynti kasvaa eniten. Myös Valio Gefilus® piimän 1% ja rasvattoman pakkausten kuvia ja värejä on terävöitetty.

Tee itsellesi hyvää – ota hitaasti!

Piimän terveellisyys ja luonnollisuus sekä pehmeys ja happamuus on yhdistelmä, johon monet rakastuvat. Piimän nauttiminen on myös helppo tapa tehdä itselleen ja vatsalleen hyvää. Hapanmaitotuotteet ovat luontaisesti vatsaystävällisiä.

Piimää juovat eniten keski-ikäiset, terveyttään vaalivat naiset. Myös nuoret juovat piimää. Suomalainen juo piimää 12 litraa vuodessa.

Ruokajuoma, välipala, leivontaan

Piimä sopii erittäin hyvin ruokajuomaksi. Se on myös ihanan raikas ja mukavasti täyttävä välipala. Piimä sisältää luonnostaan kalsiumia ja proteiinia ja siihen on lisätty D-vitamiinia. Lisäksi piimä on lisäaineeton ja säilöntäaineeton, Paula Viikari muistuttaa.

Valio piimät ovat tutkitusti Suomen parhaimman makuiset (Piimien kilpailijaseuranta –tutkimus, Foodwest 2010). Monipuolisesta valikoimasta jokainen löytää omansa. Raikkaan tai täyteläisen, vähälaktoosisen tai laktoosittoman, sekä tietysti luomuvaihtoehdon.

Piimää voi käyttää myös monipuolisesti leivonnassa. Piimällä leivot herkullisia piirakoita, kakkuja ja sämpylöitä.

Valio piimiä valmistetaan Riihimäen, Jyväskylän, Oulun ja Tampereen meijereissä.

Maistiaisia Valion piimäbaarissa Farmarissa

Valio pystyttää piimäbaarin osastolleen Farmari – Suomen maatalousnäyttelyyn Porin Kirjurinluodolle 1.-3.7.2011. Piimäbaarissa tarjoillaan piimämaistiaisten lisäksi Mansikkafarmarin piimäjuomaa. Syksyllä piimäbaari tuodaan Terveys-messuille 21.-23.10.2011.

Katso tuotetiedot ja kesän herkullisten piimäjuomien reseptit:

www.valio.fi/tuotteet/piimat»

Sari Tulkki
Konserniviestintä


Energiatarpeesi