Teemu Selänne palaa maitolähettilääksi

 Valio Oy ja Teemu Selänne aloittavat yhteistyön parinkymmenen vuoden tauon jälkeen. Valio ryhtyy tukemaan lasten ja nuorten urheilua yhdessä Teemun ja kolmen muun huippu-urheilijan, Valiojoukon, kanssa. Nuorisourheilun kummeina toimivat Teemun lisäksi Sami Hyypiä, Kiira Korpi ja Joel Pohjanpalo. Urheilijat antavat kasvonsa myös uuden sukupolven Valio Plus™ maidolle, sillä maidonjuonti on tärkeä osa lasten ja nuorten terveellistä elämäntapaa.

 Inspiraatio Valion ja huippu-urheilijoiden nyt alkavaan yhteistyöhön kumpuaa 80-luvun lopun Milk Energy -kampanjasta, jonka yksi tähti oli Teemu Selänne. Teemun paluu maitolähettilääksi on ilo niin Valiolle kuin Teemulle itselleen.

– Valio on ollut minulle erityinen yhteistyökumppani ja maito luonnollinen osa ateriaani.  Meillä on kotona aina maitoa pöydässä, ja voin rehellisesti sanoa, että olen kasvanut maidon kanssa. Haluan tehdä yhteistyötä vain sellaisten yritysten kanssa, jotka jakavat arvomaailmani ja ovat aidosti mukana siinä, mitä tekevät. Valio kannustaa nuoria liikkumaan ja panostaa monipuolisesti nuorten urheiluun muun muassa Finnish Flash ry:tä tukemalla, minkä vuoksi paluu ”maitonaamaksi” tuntuu luonnolliselta, Teemu Selänne kertoo.

– Haluamme Valiolla tehdä yhteistyötä urheilijoiden kanssa, jotka jakavat yhtiön kanssa saman arvomaailman ja jotka toimivat esikuvina lapsille ja nuorille. Teemun valinta Valion kasvoksi on luonnollinen jatkumo vuosia sitten tekemällemme yhteistyölle. Lisäksi Teemu on loistava esimerkki siitä, miten pitkälle maito voi viedä! Nyt tavoitteemme on kertoa kuluttajille entistä paremmasta Valio Plus™ maidosta. Teemu otti haasteen ilolla vastaan, Valion markkinointijohtaja Susanna Takkunen perustelee.

Suuri tuki nuorisourheilulle

Valio on tehnyt määrätietoista työtä nuorisourheilun parissa jo noin kahdenkymmenen vuoden ajan. Nyt urheilijayhteistyön kautta työtä aletaan tehdä entistä järjestelmällisemmin.

– Suomessa nuorisourheilu kaipaa enemmän resursseja, jotta saamme tulevaisuudessakin maailman kartalle nuoria huippuja. Valio haluaa vastuullisena toimijana osallistua tähän työhön, minkä vuoksi keskitymme sponsoroinnissamme entistä selkeämmin lasten ja nuorten urheilun tukemiseen. Olemme solmineet yhteistyösopimukset neljän suomalaisen, esimerkillisen huippu-urheilijan kanssa, jotka toimivat paitsi Valio Plus™ maidon puolestapuhujina myös nuoriso-urheilun kummeina, Susanna Takkunen valottaa.  

Valio Plus™ rasvaton maito tekee hyvää, sillä verrattuna tavalliseen rasvattomaan maitoon se sisältää enemmän maidon luonnollisia ravintoaineita:  50 prosenttia enemmän proteiinia ja kalsiumia ja 100 prosenttia enemmän D-vitamiinia. Mittava Valio Plus™ -kampanja käynnistyy perjantaina 15.3.

– Tässä viedään myös Valion markkinointia uudelle aikakaudelle – kosketetaan kuluttajaa monessa kanavassa, digitaalisuus ja liikkuva kuva kärkenä, Susanna Takkunen toteaa.

Katso JP Siilin ohjaama ja Valiojoukon tähdittämä lyhytelokuva unelmista ja esikuvista MTV3:lla perjantaina 15.3.2013 kello 21.00. Video on nähtävissä kello 20.00 alkaen myös osoitteessa www.valio.fi/plus.


Energiatarpeesi