Valio Hilja™ maito - maito kuin silloin ennen

Valio Oy tuo toukokuussa 2012 markkinoille mahdollisimman vähän käsitellyt Valio Hilja™ maidot. Maitoa ei ole homogenoitu ja sitä saa täysrasvaisen lisäksi kevytmaitona. Valio Hilja™ on vastaus kuluttajien luonnollisuuden kaipuuseen. Maito on myynnissä koko Suomessa.

Osa kuluttajista kaipaa kokemusta vastalypsetystä maidosta. Valio laajentaa maitovalikoimaa kuluttajien toiveiden mukaisesti Valio Hilja™ vanhanajan täysmaidolla ja Valio Hilja™ kevytmaidolla.

- Valio Hilja™ maito on vastaus luonnollisuustrendiin ja perinteisten tuotteiden kaipuuseen, kertoo brändipäällikkö Paula Viikari Valiosta.

Uutuusmaidot valmistetaan Valio Oulun meijerissä. Valioryhmä työllistää Oulun seudulla noin 2 000 ihmistä. Valio Oulun meijerissä jalostetaan ja pakataan tuoretuotteita kuten maitoa, kermaa, jogurttia, kermaviiliä, piimää, ranskankermaa, smetanaa ja viiliä.

Vanhanaikaista makua

Valio Hilja™ maitoa ei ole homogenoitu. Homogenoinnissa maidon rasva pilkotaan pienemmäksi, jotta rasva ei nouse maidon pintaan. Valio Hilja™ maidoissa rasva siis nousee pinnalle, kuten maidoissa ennen vanhaan.

Valio Hilja™ vanhanajan täysmaidosta ei ole poistettu lainkaan rasvaa. Tuote sisältää rasvaa luonnollisen määrän, 4,1-4,4 prosenttia. Valio Hilja™ kevytmaito sisältää kevytmaidon tapaan 1,5 prosenttia rasvaa. Valio Hilja™ maitoa ei ole D-vitaminoitu.

Molemmat uutuusmaidot on pastöroitu. Valio haluaa pastöroinnilla varmistaa maidon turvallisuuden. Pastörointi tarkoittaa lämpökäsittelyä, joka tuhoaa maidosta haitalliset bakteerit.

Valio Hilja™ sopii juomaksi, ruoanlaittoon ja leivontaan

Uutuusmaito sopii kaikille maidon käyttäjille ja erityisesti vähemmän käsiteltyjä tuotteita arvostaville kuluttajille. Valio Hilja™ vanhanajan täysmaitoa ja Valio Hilja™ kevytmaitoa voi juoda sellaisenaan ja käyttää kaikkeen ruoanlaittoon ja leivontaan. Valio Hilja™ maito sopii erityisen hyvin lettu- ja pannaritaikinaan sekä puuroihin.


Energiatarpeesi