Äänestä Valio Maito Plus vuoden tähtituotteeksi

Valio Maito Plus®Vuoden Tähtituote 2011 loppukilpailussa 

Valio Maito Plus® on nimetty yhdeksi Elintarviketeollisuusliiton järjestämän Vuoden Tähtituote –kilpailun viidestä finalistista. Ensimmäistä kertaa Vuoden Tähtituote -kilpailussa kuluttajat ratkaisevat äänestämällä kilpailun voittajan. Äänestysaika on 21.3.–10.4.2011 osoitteessa www.etl.fi/aanestys.

Asiantuntijaraadin perustelut Valio Maito Plus®:n eduista:
”Supertuote kaikille mutta etenkin urheilijoille ja vanhuksille, jotka tarvitsevat rakennusaineita luustolle ja lihaksille. Valio Maito Plus® sisältää tavallista maitoa enemmän maidon luonnollisia ravintoaineita, mm. kalsiumia ja vitamiineja. Koska maitoa käytetään päivittäin, tällä tuotteella voi vaikuttaa oikeasti ravinnon saantiin ja kansanterveyteen. Maku kohdallaan! Lisäksi tuotteen säilyvyys ja väri ansaitsevat kiitosta.”

Kovatasoiseen kilpailuun ilmoittautui 35 tuotetta ja tuoteperhettä. Raadin tekemä valinta korostaa paluuta perusasioihin ja halua nauttia aidosta, terveellisestä ja vastuullisesti valmistetusta kotimaisesta ruoasta.

Raati arvioi kilpailuun osallistuneiden tuotteiden innovatiivisuutta, kaupallisia näkymiä ja aistittavaa laatua. Kaikkein tärkeintä raadille oli kuitenkin herkullisuus, Vuoden Tähtituote 2011 -kilpailun raadin puheenjohtajana toiminut toimituspäällikkö Helena Saine-Laitinen (Maku) kertoo. Saine-Laitisen lisäksi raatiin kuuluivat edustajat Suomen Akatemiasta, MTK:sta, ETL:stä, Ruokakeskosta, VTT:ltä sekä kaksi ruoasta kiinnostunutt julkisuuden henkilöä.  

Äänestystulos julkistetaan 3.5.2011 Elintarvikepäivä 2011:n aikana Helsingin Messukeskuksessa.

ETL:n vuodesta 1989 järjestämä kilpailu nostaa esille kotimaisen tuotekehityksen huippuja ja tavoitteena on myös kannustaa yrityksiä tuotekehitykseen. Vuoden 2011 finalistit ovat Valio Maito Plus®, Biokia® marjatuoteperhe, Kanniston Leipomon Piparkakku, Linkosuon RuisSipsi-tuoteperhe, Tammisen Aitoa Rotukarjan Pihvilihaa –tuoteperhe.
 


Energiatarpeesi